SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

(gallery) Η μεγαλύτερη γιορτή του Αθλητισμού από τον ΑΟ Αλοννήσου στην κοπή πίτας

2024-02-27 20:23:29
(gallery) Η μεγαλύτερη γιορτή του Αθλητισμού από τον ΑΟ Αλοννήσου στην κοπή πίτας

Στο γεμάτο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο του Μπάσκετ την Κυριακή το απόγευμα ο Α.Ο.ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα. Όλα τα τμήματα του συλλόγου ήταν εκεί, ποδόσφαιρο,  Μπάσκετ, βόλεϋ, στίβος, Kick boxing. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη ευλογία από τον αρχιμανδριτη Λουκά Σταμέλο. Στη συνέχεια ο γενικός γραμματέας του συλλόγου διάβασε τους χαιρετισμούς της υφυπουργού παιδείας και Αθλητισμού  κας Ζέττας Μακρή, του βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Μπουκώρου και του βουλευτή και τομεαρχη Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου. Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Αλοννήσου Αναγνώστου Παναγιώτης απηύθυνε στους  παρευρισκομένους σύντομο χαιρετισμό και έκοψε το κομμάτι του τμήματος ποδοσφαίρου του συλλόγου για να ακολουθήσει η κοπή για όλα τα τμήματα .

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας ο Α.Ο ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ βράβευσε με τιμητικές  πλακέτες  τους ανθρώπους που συνέβαλαν με χορηγίες έτσι ώστε όλα τα τμήματα του συλλόγου να αποκτήσουν ρουχισμό και εξοπλισμό. Ενας από τους βραβευθέντες ήταν και το Skiathoslife.gr με τον Διευθυντή Σύνταξης Νίκο Τζούμα να παραλαμβάνει την πλακέτα. Βραβεύτηκαν ακόμη ο Καραμαλής Νικόλαος, Αγάλλου Γεώργιος, Χλίβας Κωνσταντίνος, Καλογιάννης Νικόλαος, Μαλαματένιας Παναγιώτης και Αναγνώστου Παναγιώτης.
 
Αμέσως μετά τις βραβεύσεις ξεκίνησε το αγωνιστικό  πρόγραμμα πρώτα με αγώνα βόλεϋ μεταξύ των κορασίδων και των γυναικών. Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι στον αγώνα διαιτητής ήταν της Α` εθνικής  κατηγορίας Κατσούλης Χρυσοστομος, ενώ ακολούθησαν οι αγώνες  Μπάσκετ με τους παμπαίδες, να κλέβουν τις εντυπώσεις, Μπάσκετ γυναικών κορασίδων και  έκλεισε με  τον αγώνα Ντέρμπι Ανδρών  εφήβων που κράτησε το  ενδιαφέρον μέχρι  τέλους.
 
Την βραδιά  τίμησαν  με την  παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλοννήσου Αναγνώστου Παναγιώτης, οι Αντιδήμαρχοι  Καραμαλής Νικόλαος, Δροσάκης Απόστολος, Μαλαματένιας  Νικόλαος, Αγάλλου Γεώργιος, οι Δημοτικοί σύμβουλοι,  Σπυριδούλα  Κοντοστάθη, Κοττής  Ιωάννης, Σκιάνης Δημήτρης, ο Λιμενάρχης Αλοννήσου Σπύρος Δροσάκης, ο διοικητής του Αστυνομικού Σταθμού Αλοννήσου  Βασίλος Ιωάννης.
 
Το Δ.Σ του  Α.Ο ΑΛΟΝΝΉΣΟΥ θέλει να εκφράσει μέσω του Skiathoslife.gr τις ευχαριστίες του σε όλους αυτούς που συνέβαλαν οικονομικά και ήταν δίπλα σε όλη αυτή την προσπάθεια. 

Photo Gallery