SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Στον χώρο της Ανακύκλωσης του Δήμου Σκιάθου οι Οδηγοί του νησιού

2024-02-11 10:36:28
Στον χώρο της Ανακύκλωσης του Δήμου Σκιάθου οι Οδηγοί του νησιού

Οι Οδηγοί της Σκιάθου στο πλαίσιο δράσεων για την προστασία της φύσης και την εξοικονόμηση ενέργειας, ξεκίνησαν το Σάββατο 10/02/2024 με την επίσκεψη και ξενάγηση στο σημείο όπου ολοκληρώνεται η διαδικασία να συσκευαστούν τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα. Χαρτί, πλαστικό και μέταλλο. 

Ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Γιάννης Γιαννίτσης με τον κ. Δημήτριο Αγριδόπουλο που εργάζεται στο χώρο, βρέθηκαν στην περιοχή του παλιου ΧΥΤΑ κοντα στην Μονη Εικονιστριας και μαζι με τα μελη του Οδηγισμού, ανέλυσαν όλη τη διαδικασία που ακολουθείται μέχρι να φύγει αυτός ο μεγάλος όγκος ανακυκλώσιμων υλικών από το νησί μας. 

Τα Πουλιά έκαναν πολλές ερωτήσεις σχετικά με την ανακύκλωση και τις συσκευασίες που δεν ανακυκλώνονται, και όλοι μαζί έδωσαν υπόσχεσή να προστατεύουν το μεγάλο θησαυρό μας, που δεν είναι άλλος από την φύση μας!!!

Την διοργανωση ανέλαβε ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας & Εθελοντισμού Δημητρης Καραθανος και οι Συγκοινωνίες Σκιάθου την μεταφορά των παιδιών.

Photo Gallery