SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Η κοπή πίτας στο Bολεϊ γυναικών του ΑΟ Σκοπέλου | Δηλώσεις Τσακάλη - Γεράκη

2024-01-13 17:59:17

Το Σάββατο 13/01/2024 και ώρα 1μ.μ. ήταν η σειρά του τμήματος βόλεϊ για την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τον αγιασμό στο κλειστό γυμναστήριο Σκοπέλου. Παρών ήταν και ο δήμαρχος κ. Σταμάτης Περίσσης, καθώς και ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Α.Ο. Σκοπέλου Γιώργος Κοχύλης, όπως και ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Δημήτρης Παλαιολόγος.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Κεχριώτης |Φωτογραφίες: Μάχη Σταματάκη

Αφού ο π. Ευάγγελος Κεχριώτης έκανε την ακολουθία του αγιασμού και ευλόγησε και την βασιλόπιτα, έγινε η κοπή της πίτας. Η τυχερή για φέτος ήταν η κα. Ειρήνη Παπαστεφάνου αρχηγός της ομάδας. Η ίδια μιλώντας στο Skiathoslife είπε ότι: Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, με υγεία και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Στην συνέχεια ο προπονητής της ομάδας του γυναικείου τμήματος κ. Γιάννης Τσακάλης δήλωσε στο SkiathosLife: Ξεκινώντας τον καινούργιο χρόνο χαρά μαζευτήκαμε για την καθιερωμένη πίτα του τμήματος των γυναικών συνεχίζοντας μαζί όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουμε εδώ και αρκετά χρόνια και φέτος κορυφώνεται με την συμμετοχή μας στην ΄Β εθνική. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς και ταυτόχρονα όμορφο. Για αυτόν τον λόγο ο στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται χωρίς άγχος. Μόνο δίνοντας χαρά στον κόσμο που έρχεται στην έδρα μας κάθε Σάββατο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας και εύχομαι σε όλο τον κόσμο για την καινούργια χρονιά πάνω από όλα υγεία, χαρά στην ζωή τους και να αγαπάνε αυτό που κάνουν για να πάνε όλα καλά.

 Επιπλέον, δηλώσεις έκανε και ο έφορος της ομάδας του βόλεϊ γυναικών ο κ. Μιχάλης Γεράκης. Ο ίδιος μιλώντας στο SkiathosLife είπε ότι: Σήμερα μετά τον αγιασμό και την βασιλόπιτα του τμήματος μας, έρχεται το απόγευμα ο πρώτος εντός έδρας αγώνας για την φετινή χρονιά. Ο αγώνας είναι στις 7:30 μ.μ εναντίον της Νίκης Βόλου όπως πάντα έτσι και σήμερα είμαστε αισιόδοξοι και έτσι πρέπει. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά, να έχουμε μια χρονιά με υγεία που είναι το κυριότερο και όλα τα άλλα μετά έρχονται.