SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

(video-εικόνες) ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΖΟΥΜΑΣ : Συνεχίζουμε στο τιμόνι του Δήμου... | οι νέες θέσεις και η έκπληξη στην Προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου

2023-12-21 07:31:59
Με την παρουσία πλήθους κόσμου στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μπούρτζι, αλλά και στον προαύλιο χώρο του, πραγματοποιήθηκε πανηγυρικά η ορκωμοσία του, εκ νέου Δημάρχου Σκιάθου κ. Θοδωρή Τζούμα και των 16 από του 19 Δημοτικούς Συμβούλους αφού τρεις εξ αυτών, οι κ.κ. Γιαμαρέλος Νικόλαος, Πατσάς Ιωάννης και  Διολέττας Παναγιώτης δήλωσαν πως υποχρεώσεις δεν επέτρεπαν την συμμετοχή τους στην διαδικασία, κάτι όμως που θα γίνει πρίν την λήξη του έτους. ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ https://youtu.be/Jz6yl4nd95E Ρεπορτάζ : Νίκος Τζούμας | Φωτογραφίες : Βασιλεία Παρίσση Την ορκωμοσία του επανεκλεγέντος Δημάρχου Σκιάθου κ. Θοδωρή Τζούμα και των Δημοτικών Συμβούλων τέλεσαν την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 οι σεβάσμιοι πατέρες Γεώργιος Σταματάς, Ιωσήφ Κατσούρας, Παντελεήμων Χούλης & Νικόλαος Σταματάς, ενώ παρευρέθηκε η νεοεκλεγμένη Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα Αννα Μαρία Παπαδημητρίου, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Β. Σποράδων κ. Αθανάσιος Ζλατούδης, η νεοεκλεγμένη Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κα Αμαλία Γραββάνη, Διοικητές Αρχών, Πρόεδροι Συλλόγων και εκπρόσωποι φορέων. Ο Δήμαρχος μετά το τέλος της ορκωμοσίας και αφού οι Δημοτικοί Σύμβουλοι υπέγραψαν το πρακτικό της ορκωμοσίας τόνισε πως ο λαός επέλεξε για άλλη μια φορά να αναλάβουμε το τιμόνι του Δήμου και με πυξίδα τις αρχές και το ήθος μας, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και με αφοσίωση για το καλό του τόπου μας. Από την πλευρά της η νέα Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα Άννα Μαρία Παπαδημητρίου στον χαιρετισμό της αναφέρθηκε στο νησί της Σκιάθου και για τον ιδιαίτερο συμβολισμό που έχει για την ίδια, αλλά και τον αντιπροσωπευτικό ρόλο που παίζει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. "Θα είμαι δίπλα σας και μαζί με τον Δήμαρχο θα πραγματοποιήσουμε ότι έχουμε υποσχεθεί και πολλά περισσότερα" τόνισε η αντιπεριφερειάρχης κλείνοντας. Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Σκιάθου ανακοίνωσε τους προτεινόμενους Προέδρους του Δημοτικού Συμβουλίου κα Δέσποινα Λιακοπούλου, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Γιώργο Διολέττα και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Σκιάθου κ. Μάρκο Βατζάκα. Επίσης αιφνιδιάζοντας του παρευρισκομένους ανακοίνωσε τους νέους Αντιδημάρχους που είναι οι εξής :
  • Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος : Γιάννης Γιαννίτσης
  • Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Δημοσίων Σχέσεων : Αλέξανδρος Ευσταθίου
  • Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Παιδείας : Ματούλα Παπαδούλια
  • Αντιδήμαρχος Οικονομικών : Ευθύμιος Βερβέρης
  • Αντιδήμαρχος Πολιτισμού : Χαρά Πασχάλη
  • Αντιδήμαρχος Νεολαίας & Εθελοντισμού : Δημήτρης Καραθάνος
  • Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής : Ματούλα Χονδρονικολή
Εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού : Χρήστος Εμμανουήλ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ  Γιαννίτσης Ιωάννης του Ευσταθίου Ευσταθίου Αλέξανδρος (Αλέκος) του Αθανασίου Παπαδούλια Ματούλα του Κωνσταντίνου Πασχάλη Χαραλαμπία (Χαρά) του Αναστάσιου Βερβέρης Ευθύμιος του Γεωργίου Βατζάκας Μάρκος του Αποστόλου Χονδρονικολή Σταματίνα (Ματούλα) του Λάμπρου Καραθάνος Δημήτριος του Βασιλείου Λιακοπούλου Παρασκευή Δέσποινα του Κωνσταντίνου Διολέττας Γεώργιος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ Χρήστος του Νικολάου Πασχάλης Νικόλαος Τασιόπουλος Παύλος του Χρυσοστόμου Πασχάλης Εμμανουήλ του Δημητρίου Αντωνίτσας Δημήτριος του Απόστολου Θεοδώρου Κουκουλάκης Θωμάς (Μάκης) του Ιωάννη Γιαμαρέλος Νικόλαος του Αναργύρου Πατσάς Ιωάννης του Αποστόλου Διολέττας Παναγιώτης του Κωνσταντίνου Μετά το πέρας της τελετής η Καθηγήτρια Μουσικής κα Ειρήνη Πιταράκη με την Χορωδία του Γυμνασίου Σκιάθου συνόδευσαν για λίγη ώρα με μουσικές και τραγούδια Χριστουγέννων τους παρευρισκομένους κατάλληλα δεμένα με το εορταστικό στολισμό του Μπούρτζι. Το Skiathoslife.gr εύχεται σε όλους καλή δύναμη.