SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

SKIATHOS FIGHT CLUB : Διακρίσεις και πλούσια συγκομιδή μεταλλίων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

2023-12-18 20:44:09
Ο σύλλογος Skiathos Fight Club του Νίκου Πρέκα έδωσε το παρόν σε άλλο ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με την παρουσία 7 αθλητών σε 8 κατηγορίες Β class και 1 παρουσία στην κατηγορία 8- 10 ετών στο στάδιο 2 Αοράκια, Ηράκλειο Κρήτης
Αποτελέσματα (ονομαστική σειρά):
· Αρμαμέντου Εβελίνα / Κορασίδων / Low Kick: 1η θέση
· Γεωργαντζής Νίκος/ Εφήβων/ Low Kick: 3η θέση
· Διολέττας Ηλίας/ Παίδων/ Low Kick: 3η θέση
· Καρανάσιος Ιάσονας / Εφήβων/ Κ1:3η θέση
· Καρανάσιος Ιάσονας/ Εφήβων/ Low Kick: 1η θέση
· Μελαχροινός Δημήτρης/ Ανδρών/ Κ1: 1η θέση
· Μουστάκας Μιχάλης/ Εφήβων/ Low Kick: 2η θέση
· Τσόνιας Αλέξανδρος/ Παίδων/ Low Kick: 3η θέση
· Πρέκας Γιάννης/ Παμπαίδων/ Kick Light: 2 αγώνες επίδειξης άνευ αποτελέσματος
Ο κ Πρέκας δήλωσε : "Όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ασχέτως αποτέλέσματος. Πόλλα συγχαρήτήρια σε όλους για την προσπάθεια. Συνεχίζουμε την “δουλειά” ώστε να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για τα επόμενα που έρχονται.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς που μας βοήθησαν, ώστε άλλο ένα ταξίδι να γίνει πραγματικότητα. Τον κ. Αλέξανδρο Ευσταθίου - με την εταιρεία Dolphins, τον κ. Άκη Παπαευαγγέλου – Apotheke club Skiathos .
Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων SkiathosPalace & Alkyon, για τη μόνιμη στήριξη στον σύλλογο. Είναι μεγάλη τύχη να έχουμε όλους εσάς δίπλα μας και μαζί να δημιουργούμε αναμνήσεις σε νέα παιδιά. Αξία δεν έχει μόνο το αποτέλεσμα αλλά και η διαδρομή μέχρι εκεί. Είναι σίγουρο, χωρίς την βοήθειά σας τίποτα απο όλα αυτά δεν θα είχε πραγματοποιηθεί.
Για την ομάδα υποστήριξης τι να πω? Αντέξατε όλη την ένταση, περιέργεια και τρέλα μου εντός και εκτός γηπέδου. Γνωρίζετε όλοι σας, ότι για εμένα είσαστε κάτι ξεχωριστό, είσαστε η μεγάλη μου "οικογένεια”. Μαζί σας και στην άλλη άκρη της γης.
Σας ευχαριστώ"