SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Στις "Ασπρες Πεταλούδες" κλιμάκιο της Ν.Ε Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ

2023-12-15 21:15:58
Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας σε συνεργασία με τον Τομέα Εθελοντισμού και τον Τομέα Κοινωνικής Συνοχής & Ένταξης του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής επισκέφθηκε το ίδρυμα "Άσπρες Πεταλούδες" και παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης.
Το κλιμάκιο που αποτελούνταν από την Αναπληρώτρια Γραμματέα Εθελοντισμού Μαρία Σπανού, το μέλος της ΚΠΕ Τσιμπανάκο Δημήτρη και τον Γραμματέα της ΝΕ Μαγνησίας Πολίτη Νικόλαο ξεναγήθηκε στους χώρους του ιδρύματος από το προσωπικό και τον Πρόεδρο κ. Μπακαλιάνο.
Στη συνέχεια συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα και ιδιαίτερα μας εξηγήθηκε πως αντιμετωπίστηκαν οι πλημμύρες, καθώς ένα τμήμα του κτηρίου γέμισε νερό.
Από τις ωραιότερες στιγμές ήταν η συνάντηση μας με τα παιδιά του ιδρύματος, τα οποία μας αγκάλιασαν με χαρά και μας χάρισαν ζωγραφιές που είχαν κάνει.
Πραγματικά το μεγαλείο ψυχής αυτών των παιδιών δίνει δύναμη σε όλους μας να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο δυνατό. Η πολιτεία έχει υποχρέωση να στηρίξει τις δομές αυτές, καθώς ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε και λειτουργούμε για τη βελτίωση των ζωών αυτών των παιδιών είναι το βασικότερο δείγμα πολιτισμού μίας χώρας.
Ευελπιστούμε τα χαμόγελα που είδαμε στα παιδιά, αλλά και στο προσωπικό του ιδρύματος, να είναι καθημερινά και από καρδιάς τους ευχαριστούμε για τη δύναμη που μας μετέδωσαν!
Καλά Χριστούγενα & Καλές γιορτές!