SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ: Στόχος να τερματίζουμε ψηλότερα από τις δυνάμεις μας

2023-10-16 22:05:23
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία για τις ομάδες της Β' & Γ΄ ΕΠΣΘ αφού από το Σάββατο 21 Οκτωβρίου ξεκινούν οι νέες αγωνιστικές υποχρεώσεις 2023-24. Η Σκόπελος που στην περσινή σεζόν λίγο έλειψε να βρεθεί στα μπαράζ ανόδου, φέτος με την ίδια θέληση και πίστη επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει. Στο Skiathoslife.gr και το Νίκο Τζούμα μίλησε ο coach της ποδοσφαιρικής ομάδας της Σκοπέλου κ. Γρηγόρης Πουρσαϊτίδης.
Ρεπορτάζ : Νίκος Τζούμας
1. Coach ακόμα μια αγωνιστική περίοδος ξεκινάει κατά πόσο είναι έτοιμη η ομάδα;
Όχι δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι στον βαθμό που θα θέλαμε λόγω της σεζόν που υπάρχει στο νησί και της μη συμμετοχής των ποδοσφαιριστών σε πολλές προπονήσεις.
2. Ποιος είναι ο στόχος που θα κυνηγήσετε;
Ο στόχος είναι κάθε χρονιά ίδιος για μένα να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και να προσπαθούμε να τερματίζουμε ψηλότερα από τις δυνάμεις μας.
3. Ποια ειναι τα προβληματα που αντιμετωπιζετε;
Τα προβλήματα είναι πάνω κάτω ίδια σε όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες. Θέλω να είμαι αισιόδοξος πως η διοίκηση θα είναι δίπλα στην ομάδα και θα λύνει τα προβλήματα μας όπως και ότι τα παιδιά θα βρίσκουν περισσότερο χρόνο να είναι στο γήπεδο.
4. Υπάρχουν προσθήκες ή αποχωρήσεις από την ομάδα;
Προσθήκες έχουμε 2-3 παιδιών που ήρθαν στο νησί και μερικά παιδιά από την ακαδημία μας. Αποχωρήσεις προς το παρόν μία φαίνεται ότι θα έχουμε λόγω υποχρεώσεων αλλά δυστυχώς θα στερηθούμε 2-3 παιδιά από μεγάλους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν και τους εύχομαι να γυρίσουν πίσω υγιείς.
5. Τι εύχεστε για τη νέα αγωνιστική περίοδο;
Για την νέα χρονιά το πιο σημαντικό που θέλω να ευχηθώ είναι η υγεία και να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται η ομάδα μας.Επίσης θέλω να ζητήσω την βοήθεια και την στήριξη του κόσμου του νησιού είναι πολύ σημαντικό να τους νιώθουμε κοντά μας. Επίσης εύχομαι υγεία σε όλες τις αντίπαλες ομάδες και να μην υπάρξουν τραυματισμοί.