SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

(εικόνες) Το συγκινητικό αντίο της Αμαλίας Γραββάνη στα στελέχη του αεροδρομίου Σκιάθου

2023-10-03 00:55:48

Πριν από λίγες μέρες η κα Αμαλία Γραββάνη αποφάσισε να χαιρετίσει - λόγω επικείμενης συνταξιοδότησης, όλους τους αγαπημένους ανθρώπους, με τους οποίους συνυπηρέτησε 5 και πλέον έτη στο αεροδρόμιο της Σκιάθου. Μία συνάντηση που είχε πόνο ψυχής, αλλά συνάμα χαρά που τους έβλεπε όλους μαζεμένους.

Ρεπορτάζ  : Νίκος Τζούμας / Φωτογραφίες : Βασιλεία Παρίσση

Είναι οι άνθρωποι που μοιράστηκε μαζί τους το άγχος της δουλειάς, την ταλαιπωρία των θερινών μηνών, το τρέξιμο, τις εντάσεις με τους συναλλασσόμενους, τα νυκτέρια, τις όμορφες ανατολές που τους έβρισκαν εργαζόμενους, αλλά και τα χαμόγελα, τις συζητήσεις, την κατάθεση ψυχής μας, την αγάπη τους!!!

Είναι οι άνθρωποι που τους έβλεπε τις περισσότερες ώρες της ημέρας, οι δικοί της άνθρωποι, οι άνθρωποι που της προσέφεραν ένα υπέροχο ταξίδι στην πραγματικότητα, που έκαναν τις μέρες της χρωματιστές και όμορφες, που αφήνουν στην ψυχή της άσβεστες, ωραίες θύμησες!!!

"Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε, σας ευχαριστώ που σας είχα δίπλα μου τόσα χρόνια, σας ευχαριστώ που είστε ένα κομμάτι στην καρδιά μου!!!" ανέφερε στο ομιλία της η Αμαλία Γραββάνη.