SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

H επιχειρηματίας Τουρισμού Ευανθία Καραμεσίνη στο πλευρό του Σταμάτη Περίσση

2023-10-02 21:13:20
Φίλες και φίλοι, με τους περισσότερους και τις περισσότερες γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, καταγόμενη απο την Γλώσσα και το Νέο Κλήμα, οικογένεια Χήρα και Αντωνίου (παππούς μου ο Γιώργης Χήρας και γιαγιά μου η Νίνα Αντωνίου).
Ως επιχειρηματίας, δραστηριοποιούμαι στο τουρισμό 20 χρόνια και στο νησί μας τα τελευταία 10 χρόνια, με ενεργή δράση σε συλλόγους και στην διαδικτυακή προβολή του νησιού μας, στοχεύοντας στην ενίσχυση της τοπικής μας οικονομίας.
Επικαιροποιοντας συνεχώς τις γνώσεις μου στο τουρισμό με την παρακολούθηση σεμιναρίων. Ως μέλος της Επιτροπής Τουρισμού τον Δήμου Σκοπέλου συμμετείχα δυναμικά σε εκθέσεις και παρουσιάσεις , εκπροσωπώντας με επιτυχία το Νησί μας.
Ως εξωτερικός συνεργάτης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας ήμουν υπεύθυνη για την επίκαιροποίηση των στοιχείων επιχειρήσεων του νησιού μας το 2022. Ως Εκπρόσωπος του Δήμου Σκοπέλου για το Δίκτυο Δάφνη από το 2019.
 Παρά το ότι έχουν απομείνει μόλις λίγες εβδομάδες μέχρι τις εκλογές, αποφάσισα να δηλώσω παρούσα για άλλη μία φορά και να κατέλθω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Σταμάτη Περίση.
 Για να μπορέσω να προσφέρω ακόμη περισσότερα θέλω την στήριξη σας με την ψήφο σας…