SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Άρτα: Ο 38χρονος σκότωσε τον 66χρονο πατέρα του - «Τον χτύπησα με πέτρα στο κεφάλι»

2023-09-26 15:59:53
Συνταρακτικές εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ της Άρτας, με τον 38χρονο γιο να σκοτώνει τον πατέρα του μετά από έντονη λογομαχία που είχαν.
Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 38χρονου και του 66χρονου πατέρα του από την Άρτα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του χτυπώντας τον με πέτρα στο κεφάλι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 38χρονος άνδρας φέρεται να σκότωσε τον πατέρα του έπειτα από λογομαχία που είχαν.
Η σορός του άτυχου 66χρονου βρέθηκε σε άθλια κατάσταση και σε μικρή απόσταση από το μαντρί, όπου εντοπίστηκε σώος ο 38χρονος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σορός του 66χρονου έφερε τραύμα από πέτρα, αλλά και δαγκωματιές από ζώα. Οι αστυνομικοί πήγαν τον 38χρονο στο σημείο όπου εντόπισαν την σορό του πατέρα και ρώτησαν τον άνδρα να διευκρινίσει τι του συνέβη. Τότε ο 38χρονος φέρεται να τους είπε ότι ο πατέρας του προσπάθησε να τον σκοτώσει με τον ίδιο να αντιδράει και να τον χτυπά με πέτρα στο κεφάλι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 38χρονος από τη στιγμή που ομολόγησε τη δολοφονία του πατέρα του δεν έχει αρθρώσει λέξη.