SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Ο Κυριάκος Ευσταθίου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Πέτρο Βαφίνη

2023-09-18 16:28:49
Ο Κυριάκος Ευσταθίου, ανταποκριτής - δημοσιογράφος του skiathoslife.gr και επιχειρηματίας της Αλοννήσου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ως δημοτικού συμβούλου στο πλευρό του Πέτρου Βαφίνη και του συνδυασμού "Ενότητα για την πρόοδο - Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση". Η ανακοίνωση του ιδίου: " Αγαπητοί συμπολίτες, με αίσθημα ευθύνης σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου στις τοπικές αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με τον συνδυασμό "ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ" του νυν Δημάρχου  Πέτρου Βαφίνη. 
Τα τελευταία χρόνια ως δημοσιογράφος ανταποκριτής του skiathoslife.gr,  κάνοντας το  ρεπορτάζ του νησιού μας ήρθα ποιο κοντά στα προβλήματα του τόπου μας, τις αγωνίες, τις  προσπάθειες και τον καθημερινό αγώνα του Δημάρχου Πέτρου Βαφίνη και των συνεργατών του για την επίλυση τους. Ενώνω λοιπόν, τις δυνάμεις μου στο πλευρό του θέλοντας να προσφέρω με όλη μου την ενέργεια στην πρόοδο και την ευημερία του νησιού μας.
Η Αλόννησος βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι ή θα προχωρήσει μπροστά, υλοποιώντας  μία  σειρά σημαντικών έργων πού θα αλλάξουν την πορεία της στο χρόνο ή θα πάμε σε αδιέξοδα πειράματα.  
Σας καλώ λοιπόν, να στηρίξουμε όλοι μαζί την πρόοδο, να στηρίξουμε τον Δήμαρχο Πετρο Βαφίνη.
Με τα τιμής
Κυριάκος Ευσταθίου. "