SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Νίκου Πατσή με τον συνδυασμό "Σκόπελος όλοι μαζί"

2023-09-10 21:18:50
ΠΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΤΩΝ 43 -ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
Συγχωριανοί και συνδημότες μου με μεγάλη μου χαρά σας κάνω γνωστή την υποψηφιότητα μου στο τοπικό διαμέρισμα του Νέου Κλήματος με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Ευσταθίου «ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !».
Θα χρειαστεί να σας κουράσω λίγο με σκοπό να με γνωρίσετε λίγο παραπάνω. Έφυγα από το νησί μου στα δεκατέσσερα μου χρόνια για σπουδές στον Βόλο . Γυρνώντας πίσω στην Σκόπελο έφερα μαζί μου γνώσεις, εμπειρίες , όρεξη για δουλειά , 4 πτυχία και 2 διπλώματα.
1. Πτυχίο στον τομέα οικονομίας διοίκησης στο τμήμα υπαλλήλων λογιστηρίου.
2. Πτυχίο στον ίδιο τομέα στο τμήμα υπαλλήλων ξενοδοχείου.
3. Πτυχίο ως ειδικός τουριστικού πρακτορείου με κρατική πιστοποίηση.
4. Πτυχίο ως επαγγελματίας ναυαγοσώστης σε παραλίες και πισίνες.
α. Δίπλωμα οδήγησης επαγγελματικών οχημάτων και χειριστής μηχανημάτων έργων.
β. Χειριστής ταχύπλοων σκαφών με πάνω από 2.000 ώρες πλέον.
Παντρεμένος με την Χασιώτη Θεοδώρα του Αχιλλέα (οινοποιός - βοηθός χημικού εργαστηρίου και ελεύθερος επαγγελματίας) και γονέας δύο τέκνων της Ιωάννας και του Αχιλλέα , δραστηριοποιούμαι και ζω στο νησί μας , ειδικότερα στο Νέο Κλήμα:
Με την επετυχημένη ενασχόλησή μου στην τουριστική βιομηχανία του νησιού εδώ και 32 χρόνια στο αντικείμενο της ενοικίασης ομπρελοκαθισμάτων σε παραλίες(Πάνορμο και Μηλιά αλλά και υπεύθυνος παραλίας για να έχει ο Πάνορμος Γαλάζια σημαία ).
Ιδιοκτήτης ενοικιαζομένων δωματίων για 22 συναπτά έτη .
Υπεύθυνος τεχνικού τμήματος και δημοσίων σχέσεων σε beach bar για 6 χρόνια.
Με ταυτόχρονη ενασχόληση στον πρωτογενή τομέα επί 14 χρόνια, ως συνιδιοκτήτης σε εταιρεία παραγωγής μπετόν για την κατασκευή κατοικιών αλλά και δημοσίων έργων, με πολυετή εμπειρία και γνώσεις σε σχέδιο για την κατασκευή κτηρίων.
Τα τελευταία 8 χρόνια όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, ταυτόχρονα δραστηριοποιούμαι στον τομέα της ενοικιάσεις σκαφών-εκδρομών και στα τρία νησιά των Σποράδων .
Ως ενεργός πολίτης στο χωριό μου σε συλλόγους όπως Αθλητικός, Επαγγελματιών και Εκπολιτιστικός - Εξωραϊστικός αλλά και με την συνεισφορά μου σε όποιον μου το ζήτησε και όχι μόνο.
Σε κάθε δυσκολία και πρόβλημα του νησιού και του χωριού ήμουν και είμαι στην πρώτη γραμμή βοηθώντας με όλη μου την καρδιά και τις δυνάμεις μου.
Θέλησα συνειδητά να θέσω την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές διότι οι προσωπικές επιδιώξεις, συμπάθειες και αντιπάθειες δεν μπορούν να χειραγωγούν τη λειτουργία του Δήμου μας. Είμαι μια μονάδα μέσα στην κοινωνία μας για την οποία θα εργαστώ συλλογικά και θα αγωνιστώ ανιδιοτελώς, για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μου και του νησιού μου γενικά. Θα επιδιώξω την ενότητα του χωριού μας και κατ’ επέκταση του νησιού μας για όσους το επιθυμούν .