SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

(εικόνες) ΣΚΟΠΕΛΟΣ : Φόρος τιμής στον Ιατρό Γεώργιο Τριανταφύλλου

2023-09-08 11:41:36
Σε μια σεμνή τελετή την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023,έγιναν τα αποκαλυπτήρια της αναθηματικής πλάκας στη μνήμη του ιατρού Γεωργίου Τριανταφύλλου, ως ελάχιστος "φόρος τιμής "
Υπηρέτησε τη δημόσια υγεία στο νησί επί τρεις και πλέον δεκαετίες, ενώ διετέλεσε επί 25 χρόνια διευθυντής του Κέντρου Υγείας.
Επι τριάντα χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στους συνανθρώπους του στη Σκόπελο, ο γιατρός  Γιώργος Τριανταφύλλου που έφυγε από τη ζωή το βράδυ της 4ης Ιουλίου 2019 και έφτασε η ώρα να τον τιμήσουν.
Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό συμβούλιο,τον τιμούν για την μακρόχρονη προσφορά για την ιατρική προσφορά προς τους κατοίκους του νησιού.
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ.Σταμάτης Περίσσης αναφέρει:
"Στο όνομα όλων των συμπατριωτών μού στη θύμηση σού, τιμώντας με κάθε σεβασμό και σε εκτέλεση της ομόφωνηςς απόφασης του Δημοτικού συμβουλίου, θα θέλαμε να προβούμε σήμερα στα αποκαλυπτήρια αυτής της αναθηματικής πλάκας ως ελάχιστο φόρο τιμής και μνήμης...στη μνήμη σου.
Με εκτίμηση το Δημοτικό Συμβούλιο. "
Για τον παθολόγο Γιώργο Τριανταφύλλου μίλησαν επίσης η Διευθύντρια του Κ.Υ Σκοπέλου και παιδίατρος κα.Ρηγίνα Σκλάβου και ο γιατρός κ.Απόστολος Κρικίδης
Η σύζυγος του και πολύ φίλοι ήταν εκεί, φανερά συγκινημένοι στη θύμηση του.
Πράγματι μόνο καλά λόγια έχει πει κάποιος για το γιατρό, η απασχόληση του με τα κοινά και η εκλογή του στη θέση του συμβούλου έδειχνε έμπρακτα την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του.
Στην τελετή παραβρέθηκαν εκτός του Δημάρχου, ο Λιμενάρχης κ. Γεώργιος Γκάρας, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ.Αγγελος Ξηντάρης οι Αντιδήμαρχοι κ. Αριστείδης Βούλγαρης και κ. Νίκος Βαφίνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι & Υποψήφιοι Δήμαρχοι Σκοπέλου κ.κ. Ευσταθίου & Ρόδιος καθώς και αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι