Το φιλοζωικό σωματείο StrayCare Skopelos, μετά την με αριθμ. 92/2021 ομόφωνη απόφαση του ΔΣ Σκοπέλου, διοργανώνει από τις 23/7/2021 έως και  5/8/2021 την 1η  έκθεση παραδοσιακών και χειροποίητων προϊόντων επί της κεντρικής πλατείας ανάμεσα από το Δημοτικό Καφενείο Σκοπέλου και την καφετέρια «Barramares».

Στην έκθεση θα υπάρχουν  παραδοσιακά προϊόντα από την Κρήτη, τη Μεσσηνία, το Κιλκίς, την Αίγινα, τη Λάρισα, την Αρκαδίακαι τη Θεσσαλονίκη. Επίσης, θα παρευρεθούν εξαιρετικοί δημιουργοί / καλλιτέχνες από την Αθήνα, οι οποίοι θα εκθέσουν τα αντικείμενά τους.

Στο χώρο της έκθεσης θα φιλοξενηθεί ένα καταπληκτικό VAN αντίκα το οποίο όλοι αξίζει να θαυμάσουμε.

Έσοδα της διοργάνωσης θα δοθούν στο StrayCare Skopelos και θα διατεθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για στειρώσεις των δεσποζόμενων θηλυκών σκύλων των συμπολιτών μας, οι οποίοι αποδεδειγμένα  αδυνατούν να καλύψουν οικονομικά τη στείρωση των κατοικίδιων τους.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι:

Τα αδέσποτα ζώα κατά 80% προέρχονται από ανεπιθύμητες γέννες δεσποζόμενων ζώων. Το StrayCare περιθάλπει ήδη πάρα πολλά αδέσποτα ζώα και αδυνατεί να αναλάβει άλλα.

Όποιος επιθυμεί να στειρώσει το ζώο του αλλά αδυνατεί οικονομικά, παρακαλούμε να επικοινωνήσει είτε με το Δήμο Σκοπέλου στο τηλέφωνο 2424350101, είτε με το φιλοζωικό σωματείο StrayCare στο τηλέφωνο: 6949521442.