SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Με τον Νίκο Πασχάλη συμπορεύεται ο Ιωάννης Ζαφείρης

2023-08-07 10:50:31
Στον συνδυασμό “Σκιάθος για όλους” με επικεφαλής το Νίκο Πασχάλη θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Πυροσβέστης και πατέρας δύο παιδιών, Ιωάννης Ζαφείρης.
Ο Ιωάννης Ζαφείρης του Αθανασίου και της Κυριακής, είναι 43 χρόνων σύζυγος και πατέρας 2 παιδιών.  Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σκιάθο. Την περίοδο 1999-2001 φοίτησε στο ΙΕΚ Σκιάθου στην ειδικότητα ''Ειδικός τουριστικού πρακτορείου''. Την περίοδο 2001-2003 υπηρέτησε την θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό και το 2003 έγινε εθελοντής πυροσβέστης στο πυροσβεστικό σώμα. Την περίοδο 2005-2006 παρακολούθησε πρόγραμμα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης “Στελέχη τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων”. Έχει δουλέψει σαν ιδιωτικός υπάλληλος σε επιχειρήσεις στη Σκιάθο που ασχολούνταν  κυρίως με το κομμάτι του τουρισμού.  Υπηρετεί στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκιάθου και φέρει τον βαθμό του πυροσβέστη ΠΠΥ γενικών καθηκόντων.
"Αποφάσισα να συμμετάσχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές διότι οι απόψεις μου ταυτίζονται με αυτές του συνδυασμού ''Σκιάθος για όλους ''και ιδιαίτερα με του υποψήφιου δημάρχου Νικολάου Πασχάλη." τονίζει ο ίδιος.