SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Ο «Σπίθας», ο πυρόπληκτος σκύλος που βρέθηκε στο Σέσκλο υιοθετήθηκε!

2023-08-04 13:29:04
Λίγες ώρες πριν τη εκπνοή της προθεσμίας και τη μεταφορά του από κτηνιατρείο που φιλοξενούνταν για την ανάρρωσή του, ο πυρόπληκτος σκύλος «Σπίθας» βρήκε επιτέλους οικογένεια και υιοθετήθηκε. Το περασμένο Σάββατο στην περιοχή Σουβάλα στο Σέσκλο, μετά τη μεγάλη πυρκαγιά, φιλόζωοι εντόπισαν ένα μικρούλη σκύλο να περιφέρεται σε εγκαύματα. Τον ονόμασαν «Σπίθα» και τον οδήγησαν σε κτηνιατρείο της πόλης, προκειμένου να νοσηλευτεί. Οι ημέρες νοσηλείας ολοκληρώνονταν και εάν ο «Σπίθας» δεν έβρισκε μέχρι σήμερα σπίτι, τότε θα έπρεπε να οδηγηθεί στο δημοτικό κυνοκομείο.
Η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου και δεκάδες φιλόζωοι έκαναν γνωστή την ιστορία του «Σπίθα» μέσα από αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας να βρεθεί μία οικογένεια για να τον αγκαλιάσει. Οι ημέρες όμως περνούσαν και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τον «Σπίθα». Όμως όπως γράφει και στο βιβλίο του ο Κοέλιο «όταν θέλεις κάτι πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί», έτσι και για τον «Σπίθα» το σύμπαν συνωμότησε και σήμερα νωρίς το πρωί βρήκε την παντοτινή του οικογένεια μέσα στην αγκαλιά του Μίλτου.
smart
«Ο φίλος μας ο Μίλτος ευαισθητοποιήθηκε από την ιστορία του όμορφου μικρού και σήμερα νωρίς το πρωί τον παρέλαβε για φιλοξενία στο σπίτι του, (από το σπίτι της φιλόζωης κυρίας που φρόντισε για την διάσωση του και στη συνέχεια για την νοσηλεία του στο κτηνιατρείο του κ. Παύλου Σταμόπουλου). Και το καλύτερο σας το έχουμε για το τέλος!!!! Οπότε… Μείνετε συντονισμένοι!!! Μίλτο, το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο», αναφέρει στην ανάρτησή της η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου.