SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών από τη Σκιάθο

2023-07-27 15:05:25
Ο Διευθυντής, ο Υποδιευθυντής και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του ΓΕ.Λ. Σκιάθου εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας σε όλους τους μαθητές  και όλες τις μαθήτριες, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ της χώρας. Πολλά συγχαρητήρια επίσης και σε όσους και όσες πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ι.Ε.Κ. Αγαπητά μας παιδιά, μια νέα πορεία στη ζωή σας ξεκινά από 'δω και πέρα και σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές Σπουδές και να αγωνιστείτε με ήθος και εργατικότητα  για την επίτευξη των νέων στόχων σας. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! 
 Οι επιτυχόντες του ΓΕΛ ΣΚΙΑΘΟΥ:
Η Διεύθυνση του ΕΠΑΛ Σκιάθου και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρει τους Πρώτους δύο επιτυχόντες του ΕΠΑΛ του νησιού, που με τον αγώνα και τις προσπάθειές τους, παρ όλες τις αντιξοότητες, κατάφεραν να ανοίξουν το δρόμο της επιτυχίας για τους ίδιους και ταυτόχρονα να γίνουν  παράδειγμα προς μίμηση για τους επόμενους μαθητές!
Σαφώς συγχαρητήρια αξίζουν  σε όλους τους μαθητές για την προσπάθειά τους και για την επιτυχημένη αποφοίτησή τους από το ΕΠΑΛ έχοντας αποκτήσει ήδη τα πρώτα εφόδια επαγγελματικής κατάρτισης.
 Οι επιτυχόντες του ΕΠΑΛ ΣΚΙΑΘΟΥ: