SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Θεσσαλονίκη: Προστέθηκε νέο δρομολόγιο για Σποράδες – Αισθητή αύξηση στην πληρότητα

2023-07-05 21:06:28
Ένα επιπλέον δρομολόγιο που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες προστέθηκε στην ακτοπλοϊκή σύνδεση από το Λιμάνι της πόλης για τους επόμενους δύο μήνες, με το επιβατικό κοινό να φαίνεται να το «τιμά» πλήρως.
 
Αλλαγές στις διακοπές λόγω…εκλογών
Ο Κώστας Γιαννακίδης που ταξίδεψε με την Seajeats μαζί με την παρέα του με τελικό προορισμό την Σκιάθο, είναι φοιτητής από τον Βόλο στη Θεσσαλονίκη, στο τμήμα Βιολογίας του ΑΠΘ. Όπως ανέφερε στο The Opinion «λόγω των δεύτερων εκλογών αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε και  το ταξίδι μας, αφού άλλαξαν και οι ημερομηνίες της εξεταστικής μας. Ευτυχώς υπήρχε δωρεάν ακύρωση εισιτηρίων μέχρι μια ημερομηνία και έτσι βγάλαμε νέα με την παρέα μου».
Το δεύτερο για αυτή την εβδομάδα δρομολόγιο με προορισμό την Σκιάθο, την Σκόπελο και την Αλόννησο ήταν σχεδόν γεμάτο, σύμφωνα με εκπροσώπους της ναυτιλιακής εταιρείας. Οι ίδιοι αποδίδουν το γεγονός, στην έναρξη των καλοκαιρινών αδειών για τον μήνα Ιούλιο.
Αισθητή αύξηση στην πληρότητα
Όπως επιβεβαίωσε στο The Opinion ο ναυτιλιακός πράκτορας Χάρης Καραχαρίσης, η πληρότητα στα δρομολόγια των Σποράδων για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο καταγράφεται στο 60-70%, δηλαδή 20% αύξηση σε σχέση με τον Ιούνιο. Τα επιπλέον δρομολόγια που προστέθηκαν για αναχώρηση από τη Θεσσαλονίκη είναι: Κάθε Τετάρτη στις 07:00 για Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο και κάθε Τρίτη και Πέμπτη για Λήμνο και Λέσβο.