SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Πρωταθλητής στης ζωής τα κύματα... ο Κώστας Τριγκώνης

2017-10-28 20:37:29
Καθήλωσε τους δεκάδες ακροατές που βρέθηκαν την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου - Λυκείου Σκιάθου ο πρωταθλητής Ιστιοπλοΐας Κώστας Τριγκώνης καλεσμένος του Ναυτικού Ομίλου και του Αθλητικού Ομίλου Σκιάθου. 
Ο κ. Τριγκώνης ενθουσίασε το κοινό του από μια ομιλία που είχε την ενέργεια, την θετικότητα και την πίστη πως για να πράξεις κάτι επιτυχημένα πρέπει να το αγαπάς και να πιστεύεις στον εαυτό σου. Ο κ. Τριγκώνης έγινε ένα με το κοινό αφού μίλησε για τον ίδιο του τον εαυτό, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να γίνει αυτός που είναι τώρα.
 
Ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στη ζωή του ήταν η γιαγιά του που του έμαθε με ποιες αξίες να ζήσει. Το πνεύμα  της ομιλίας είναι η πίστη που πρέπει να αποκτήσεις για τις δυνατότητές σου, να μην ακούς τι σου λένε οι άλλοι όταν σε αντιμετωπίζουν με αρνητισμό, ενώ πάντα θα πρέπει να αναρωτιέσαι για τους αρχικούς σου στόχους όσα χρόνια αν περάσουν και αν κάτι από αυτούς δεν τους πέτυχες να συνεχίσεις να προσπαθείς.
  https://www.facebook.com/tsiotras.christos/videos/10212813904876891/