SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Συγκίνηση και αναδρομή στα 30 χρόνια της Δημοτικής Ιματιοθήκης Παραδοσιακής Φορεσιάς | τιμήθηκε για την προσφορά της η Κατ. Μπετσάνη

2023-05-14 08:38:32
Με άρωμα παράδοσης και σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα 30 χρόνια Δημοτικής Ιματιοθηκης Παραδοσιακής Φορεσιάς. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ιστορική αναδρομή του Πολιτιστικού Οργανισμού από τον Δήμαρχο και ακολούθησε το ιστορικό της ίδρυσης της Δημοτικής ιματιοθήκης και της κατασκευής των φορεσιών από την κ. Κατερίνα Μπετσάνη με την προβολή φωτογραφιών απ' όλες τις εκδηλώσεις και τις συμμετοχές της ιματιοθήκης όλα αυτά τα χρόνια.
Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η παρουσίαση των προσκεκλημένων του Δήμου κυρίου Μιχαήλ Παππά φωτογράφου, κας Βίκυς Χιουρέα σχεδιάστριας ρούχων, της κας Ειρήνης Μαλάμου συγγραφέως και της κας Άσπα Καπουρνιώτου, έφορος ιματιοθήκης του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου.
Το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου, μας χάρισε μια όμορφη παράσταση παράδοσης με χορούς και τραγούδια.Ενώ η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή της τιμητικής πλακέτας στην κ. Κατερίνα Μπετσάνη από τον Δήμαρχο Σκοπέλου σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την 30 χρόνια εθελοντική προσφορά της.
Συγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος στην εκδήλωση!!!
Κείμενο - Φωτογραφίες : Βασιλική Παλαιολόγου