SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Αλόννησος: Οι Greek Island Thespians παρουσιάζουν την παράσταση "Dead Guilty" του Richard Harris

2023-04-20 10:55:11
Οι Greek Island Thespians (GITs) είναι μια ερασιτεχνική δραματική ομάδα με έδρα την Αλόννησο που διασκεδάζει το κοινό για πάνω από 15 χρόνια. Από την παντομίμα μέχρι τα μυστήρια δολοφονίας, αυτή η αφοσιωμένη ομάδα λατρεύει να φέρνει ζωντανές θεατρικές εμπειρίες στο νησί. Η τελευταία τους παραγωγή είναι το Dead Guilty, ένα ψυχολογικό δράμα που θα παιχτεί στο Αμφιθέατρο Δήμου στο Πατητήρι στις 28,29 και 30 Απριλίου. Τα εισιτήρια έχουν ήδη μεγάλη ζήτηση, οπότε συστήνουν να αποκτήστε τα δικά σας τώρα για αυτό που υπόσχεται να είναι ένα παιχνίδι που θα θυμάστε! Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 14 ετών Εισιτήρια (δωρεάν) από την Renee στο τηλ 24240 65833 Οι GITs ευχαριστούν τον Δήμο Αλοννήσου για τη χρήση του θεάτρου και όλη την υποστήριξή τους.  
Greek Island Thespians (GITs)
Greek Island Thespians (GITs) is an amateur dramatics group on Alonnisos which has been entertaining audiences for over 15 years.
From pantomimes to murder mysteries this dedicated group love bringing live theatre experiences to the island.
Their latest production is Dead Guilty, a psychological drama which will be performed in the Dimos Ampitheater in Patitiri on the 28/29 and 30 April.
Tickets are already going quickly so get yours now for what promises to be a play to remember!
Not suitable for children under 14
Tickets (free) from Renee tel 24240 65833
GITs would like to thank the Dimos of Alonnisos for the use of the theatre and all their support.