SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

New Balance - Μοδάτος σχεδιασμός και ποιότητα: όλα σε ένα

2023-04-03 14:23:50
Αναζητάς αθλητικά είδη υψηλής ποιότητας και μοδάτου σχεδιασμού, θέλεις τα παπούτσια, τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου να καλύπτουν τις ανάγκες σου στον αθλητισμό αλλά και να σου προσφέρουν άνεση και ποιότητα;

Ποιες είναι οι κυριότερες τάσεις στην μόδα στα αθλητικά ρούχα και αξεσουάρ;

Αν θέλεις όλοι να μιλάνε για το στυλ σου ακόμη και όταν φοράς απλά, αθλητικά ρούχα και αξεσουάρ επίλεξε υφάσματα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον ή ακόμη και ανακυκλώσιμα υλικά, όπως αυτά που χρησιμοποιεί η εταιρεία αθλητικών new balance. Προτίμησε μονόχρωμο στυλ, ιδανικότερα επιλογές του λευκού, του μαύρου, του γκρι και του μπεζ ή υφάσματα στον ίδιο τόνο. Φόρεσε το αγαπημένο σου παντελόνι με extra wide πόδια και το oversized φούτερ που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ, γενικά τόλμησε τα oversized ρούχα. Μην ξεχνάς τα ρούχα σου να είναι λειτουργικά: τσέπες, θήκες και λουριά θα σου δώσουν στυλ και περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Όλα αυτά σημαίνουν, φυσικά, ευκολία. Τα παπούτσια την φετινή σεζόν έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εσένα: ένα παπούτσι για κάθε διαφορετική δραστηριότητα όπως για το τρέξιμο, το γυμναστήριο, την πεζοπορία ή οποιαδήποτε άλλη ανάγκη σου. Τέλος οι τσαντεσ: επίλεξε ένα σακίδιο πλάτης ή τσάντα στο πλάι, αν θέλεις τα χέρια σου ελεύθερα ή διάλεξε την πιο μοδάτη τσάντα ώμου για εμφανίσεις με προσωπικότητα και στιλ.

Ποια είναι τα χρώματα που έχουν μεγαλύτερη απήχηση στα αθλητικά είδη;

Συνήθως το μαύρο, το λευκό και το κόκκινο είναι τα χρώματα με την μεγαλύτερη απήχηση στα αθλητικά είδη. Αν θέλεις να δείξεις την δύναμη σου, την αυτοπεποίθηση και τον ισχυρό σου χαρακτήρα το μαύρο είναι το χρώμα που χρειάζεσαι στα ρούχα σου και τα αξεσουάρ που θα ολοκληρώνουν το κάθε σου look. Η απλότητα, η διαύγεια και η αγνότητά που σε διακατέχουν δεν μπορούν να αναδειχθούν καλύτερα με κανένα άλλο χρώμα πλην του λευκού. Αν βάζεις σε ό,τι κάνεις πάθος και η ενέργειά σου είναι υψηλή τότε πρόσθεσε κόκκινες λεπτομέρειες στο σύνολό σου και όλοι θα καταλάβουν τον εκκεντρικό σου χαρακτήρα, αλλά και τον δυναμισμό σου. Βέβαια, έχε κατά νου πως υπάρχουν χρώματα που χρησιμοποιούνται ανάλογα με την αθλητική δραστηριότητα και τον σκοπό της χρήσης των αθλητικών ειδών. Το μπλε για παράδειγμα χρησιμοποιείται, συνήθως, στην κολύμβηση και οι αποχρώσεις του πράσινου και του πορτοκαλί στα ενδύματα και υποδήματα που προορίζονται για πεζοπορία. Όποιο χρώμα κι αν επιλέξεις συγκεντρώσαμε για εσένα τα καλύτερα new balance που κυκλοφορούν -σε πολλά χρώματα- και θα τα βρεις όλα στο ηλεκτρονικό κατάστημα answear.

Ποιες είναι οι τάσεις στα αθλητικά παπούτσια αυτή τη σεζόν;

Οι τάσεις στα αθλητικά παπούτσια αλλάζουν ανάλογα με την εποχή, τη λειτουργικότητα και το στυλ. Οι κατασκευαστές αθλητικών παπουτσιών προσπαθούν να συνδυάσουν την άνεση και την απόδοση σου στο γυμναστήριο με τη μόδα και την καλαισθησιά, προσφέροντας σου παπούτσια που φοριούνται εντός και εκτός γυμναστηρίου. Φαίνονται να επανέρχονται τα κλασικά αθλητικά παπούτσια, όπως αυτά του τένις, του μπάσκετ και τα running παπούτσια. Τα chunky sneakers συνεχίζουν να είναι απαραίτητα για εσένα που θέλεις να ξεχωρίσεις: με μεγάλους πάτους σου προσφέρουν άνεση στο τρέξιμο και την γυμναστική και σε κάνουν στιλάτο σε κάθε σου εμφάνιση. Από την ντουλάπα σου δεν μπορούν να λείπουν τα λευκά αθλητικά παπούτσια. Αυτά μπορούν να σου προσφέρουν την πιο απλή και σικ εμφάνιση. Για περισσότερο στυλ προτίμησε λευκά αθλητικά με λεπτομέρειες σε έντονους χρωματισμούς. Ό,τι και αν ψάχνεις η new balance θα σε καλύψει θα σε καλύψει. Όσο, βέβαια, θα ανανεώνεις την αθλητική σου εμφάνιση, μην ξεχάσεις να βρεις και την κατάλληλη τσάντα, η οποία θα ολοκληρώσει το look σου. Επειδή σε σκεφτήκαμε και δεν θέλουμε να χάνεις τον χρόνο σου σε άσκοπες αναζητήσεις, μπορείς να κάνεις κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και να δεις τις καλύτερες τσάντες για κάθε περίσταση https://answear.com.cy/k/gunaikeia/axesouar/tsantes.