SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

"Ο Μαθητευόμενος Μάγος" του Γκαίτε από την ομάδα "Αφού" έρχεται στη Σκιάθο

2023-03-28 15:27:30
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου Σκιάθου έχει την τιμή να παρουσιάσει στο παιδικό κοινό του νησιού μας το έργο "Ο Μαθητευόμενος Μάγος" του Γκαίτε από την ομάδα Αφού!
Το έργο του Γκαίτε σε μία μαγική κουκλοθεατρική μεταφορά με χειροποίητες κούκλες σε διάφορα μεγέθη, με πρωτότυπη μουσική και φωτισμούς, που μιλά για την φιλία, την αξία της συνεργασίας, την υπευθυνότητα και το δικαίωμα των παιδιών στο γέλιο και τη διασκέδαση!
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα φιλοξενήσουμε την ομάδα Αφού στην Σκιάθο και που μαζί τους θα ταξιδέψουμε με τα ονειρικά σκηνικά και την μαγεία της μοναδικής αυτής παράστασης!
Προκειμένου να μπορέσουν όλα τα παιδιά να την παρακολουθήσουν, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 1η Απριλίου 2023 τρεις (3) ξεχωριστές παραστάσεις δωρεάν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου Σκιάθου :
● Στις 12:00 για τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Δήμου Σκιάθου και του 1ου-2ου Νηπιαγωγείου Σκιάθου
● Στις 17:00 για τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου
● Στις 19:00 για τα παιδιά του 3ου Νηπιαγωγείου Σκιάθου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Σκιάθου κ. Θοδωρή Τζούμα και το ΔΟΑΠΝ για την αμέριστη υποστήριξή τους και την άψογη συνεργασία μαζί μας, το Ξενοδοχείο Χριστίνα και την Εταιρεία Seajets για την ευγενική τους χορηγία καθώς επίσης και το Πρακτορείο Εισιτηρίων Skiathos Ο.Ε. και τα βιβλιοπωλεία My Point και Άνοδος για την βοήθεια που μας προσέφεραν!
Δείτε το βίντεο με το trailer της παράστασης εδώ
Σας περιμένουμε όλους με χαρά!!!
Το Δ.Σ.