SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Φιλανθρωπικός περίπατος ...για τα παιδιά | από την Τhomas Cook Σκιάθου

2017-09-10 12:38:16

Η Φιλανθρωπική Οργάνωση για παιδιά  Thomas Cook(TCCC), στοχεύει στη βελτίωση της ζωής των παιδιών και των κοινοτήτων στις οποίες ζουν. Κατά τη διάρκεια του μήνα Σεπτεμβρίου ,υπάρχει μια παγκόσμια φιλανθρωπική πρόκληση  σε όλους τους προορισμούς της Thomas Cook που ονομάζεται «Από το Λας Βέγκας στο Μπαλί».

Το Λας Βέγκας και το Μπαλί είναι οι δυτικοί και ανατολικοί προορισμοί της Thomas Cook και η απόσταση μεταξύ τους είναι 14098 χιλιόμετρα. Ανάμεσα σε όλους τους προορισμούς της Thomas Cook παγκοσμίως στοχεύουμε να καλύψουμε 14098 χιλιόμετρα μέσω σωματικών δραστηριοτήτων και να αυξήσουμε το αντίστοιχο ποσό σε ευρώ κατά τη διάρκεια του μηνός Σεπτεμβρίου. Οι αποστάσεις θα μπορούν να παρακολουθούνται σε δραστηριότητες όπως το περπάτημα, το τρέξιμο, την πεζοπορία, την κολύμβηση κ.τ.λ αλλά και σε εκδηλώσεις χρηματοδότησης και δωρεών.

Στο πλαίσιο αυτής της πρόκλησης η Thomas Cook στη Σκιάθο πραγματοποίησε ένα φιλανθρωπικό περίπατο γύρω από την Καναπίτσα την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου (φωτογραφία) ξεκινώντας στις 10:30 από τη στάση Νο 13 και τελειώνοντας στη στάση Νο 12 το μεσημέρι στις 12:00. Ήταν ένα καλό ξεκίνημα με αρκετά μεγάλη συμμετοχή.

Θα πραγματοποιηθεί ένας δεύτερος περίπατος, ο οποίος θα πάρει μέρος την Κυριακή στις 17 Σεπτεμβρίου ξεκινώντας στις 10:30 από τη στάση Νο 23 και τελειώνοντας στο ίδιο σημείο γύρω στις 12:00 το μεσημέρι. Ο περίπατος θα οδηγήσει μέσα από το πευκόδασος στον πανέμορφο κόλπο του Μαντράκι Ελίας.

 

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει θα πρέπει να βρίσκεται στα σημεία εκκίνησης στις 10:00 το πρωί, να φέρει το δικό του νερό και μία δωρεά της τάξεως των 3ευρώ ανά άτομο. Εάν προτιμάει κάποιος να κάνει ξεχωριστή δωρεά και να υποστηρίξει αυτόν τον αξιόλογο σκοπό θα πρέπει να περάσει από τα γραφεία της Thomas Cook & Hellenic Island Services που βρίσκονται στο τέρμα της οδού Ευαγγελιστρίας (δίπλα στο κατάστημα κατοικίδιων ζώων).