SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

[video] Mε εντυπωσιακό τρόπο η αλλαγή του χρόνου στην Σκιάθο | Φωτορεπορτάζ από τον Αγιασμό στο Δημαρχείο

2023-01-02 16:05:49
Οι εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που διοργάνωσε ο Δήμος Σκιάθου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού - Αθλητισμού και Νεολαίας ολοκληρώθηκαν στις 31 Δεκεμβρίου στο Μπούρτζι με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Από τις 11 το βράδυ ο Dj Βαγγέλης Τσιτλακίδης έκανε μουσική συντροφιά σε εκατοντάδες Σκιαθίτες που αψήφησαν το κρύο και διασκέδασαν έως την μία τα ξημερώματα με πολλή μουσική, κέφι, χορό, φώτα, πυροτεχνήματα και λάμψη! https://youtu.be/Z9R7a-e6tkQ Ο Οικοδεσπότης της βραδιάς Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας μιλώντας στους πολίτες που συγκεντρώθηκαν τόνισε:
"Αποχαιρετώντας το 2022 θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συμπολίτες μου να είναι το νέο έτος το καλύτερο που είχαν ποτέ !
Εύχομαι υγεία, πολλές, πάρα πολλές χαρές και τύχη!!
Προχωράμε μπροστά με δυναμισμό και με τη μεγαλύτερη δυνατή αισιοδοξία, με σκληρή δουλειά, από το πρωί μέχρι το βράδυ, επτά ημέρες την εβδομάδα, αδιάκοπα, θα τα καταφέρουμε!
Αυτό κάνουμε και το κάνουμε με χαρά, ενθουσιασμό, αφοσίωση και εντιμότητα!
Μία ειλικρινή συγγνώμη σε όσους, άθελά μου, στενοχώρησα μέσα στη χρονιά που μας πέρασε.
Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σε όσους ζήσαμε μαζί επιτυχίες και κατακτήσεις για την Σκιάθο μας!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, σε όλους τους φίλους, τους συνεργάτες, για την αγάπη, την εμπιστοσύνη, την υπομονή και τις χαρές που μοιραστήκαμε!
Υγεία και μοναδικές ευτυχισμένες στιγμές σε εσάς και τις οικογένειές σας!
Να προσέχετε και να χαμογελάτε όσο περισσότερο μπορείτε!
Για να κάνουμε μικρότερες τις λύπες και μεγαλύτερες τις χαρές!
Καλή Πρωτοχρονιά!
ΥΓ Να είμαστε καλά να γιορτάζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! "
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ
Την Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2023 παρουσία του Δημάρχου Σκιάθου κ. Θοδωρή Τζούμα, αρχών και άλλων επισήμων έγινε η Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών ενώ αμέσως μετά, ο αρχιερατικός επίτροπος της Σκιάθου π. Γεώργιος Σταματάς με τον π. Νικόλαο Σταματά πραγματοποίησαν τον καθιερωμένο Αγιασμό στο Δημαρχείο Σκιάθου. Οι παρευρισκόμενοι κεράστηκαν τα παραδοσιακά χαμαλιά και αντάλλαγησαν ευχές για το νέο έτος
Ρεπορτάζ : Νίκος Τζούμας | φωτογραφίες - κάμερα : Κωνσταντίνος Βαλμάς