SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Φιλανθρωπικούς περιπάτους στη Σκιάθο διοργανώνει η THOMAS COOK

2017-09-06 13:05:23

Η Φιλανθρωπική Οργάνωση για παιδιά  Thomas Cook (TCCC), στοχεύει στη βελτίωση της ζωής των παιδιών και των κοινοτήτων στις οποίες ζουν. Κατά τη διάρκεια του μήνα Σεπτεμβρίου , υπάρχει μια παγκόσμια φιλανθρωπική πρόκληση  σε όλους τους προορισμούς της Thomas Cook που ονομάζεται «Από το Λας βέγκας στο Μπαλί».

Το Λας Βέγκας και το Μπαλί είναι οι δυτικοί και ανατολικοί προορισμοί της Thomas Cook και η απόσταση μεταξύ τους είναι 14098 χιλιόμετρα. Ανάμεσα σε όλους τους προορισμούς της Thomas Cook παγκοσμίως στοχεύουμε να καλύψουμε 14098 χιλιόμετρα μέσω σωματικών δραστηριοτήτων και να αυξήσουμε το αντίστοιχο ποσό σε ευρώ κατά τη διάρκεια του μηνός Σεπτεμβρίου.Οι αποστάσεις θα μπορούν να παρακολουθούνται σε δραστηριότητες όπως το περπάτημα, το τρέξιμο, την πεζοπορία,την κολύμβηση κ.τ.λ αλλά και σε εκδηλώσεις χρηματοδότησης και δωρεών.

Στο πλαίσιο αυτής της πρόκλησης η Thomas Cook στη Σκιάθο θα πραγματοποιήσει ένα φιλανθρωπικό περίπατο γύρω από την Καναπίτσα αύριο Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου ξεκινώντας στις  10:30 από τη στάση Νο 13 και τελειώνοντας στη στάση Νο 12 το μεσημέρι στις 12:00.Ελπίζουμε να αρχίσουμε με ένα καλό ξεκίνημα και θα θέλαμε να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να συμμετέχουν μαζί μας.

Θα πραγματοποιηθεί ένας δεύτερος περίπατος, ο οποίος θα πάρει μέρος την Κυριακή στις 17 Σεπτεμβρίου ξεκινώντας στις 10:30 από τη στάση Νο 23 και τελειώνοντας στο ίδιο σημείο γύρω στις 12:00 το μεσημέρι.Ο περίπατος θα σας οδηγήσει μέσα από το πευκόδασος στον πανέμορφο κόλπο του Μαντράκι Ελίας.

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στους περιπάτους παρακαλούμε  να βρίσκεστε στα σημεία εκκίνησης στις 10:00 το πρωί, να φέρετε το δικό σας νερό και μία δωρεά της τάξεως των 3ευρώ ανά άτομο. Εάν προτιμάτε να κάνετε ξεχωριστή δωρεά και να υποστηρίξετε αυτόν τον αξιόλογο σκοπό παρακαλούμε όπως περάσετε από τα γραφεία της Thomas Cook & Hellenic Island Services που βρίσκονται στο τέρμα της οδού Ευαγγελιστρίας (δίπλα στο κατάστημα κατοικίδιων ζώων).