SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Γονείς και μαθητές του Γενικού Λυκείου Σκιάθου συμμετείχαν στο "Καλάθι της Αλληλεγύης"

2022-12-20 20:22:58

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022, το ΓΕ.Λ. Σκιάθου συμμετείχε και φέτος με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου στην Κοινωνική Δράση «Το Καλάθι της Αλληλεγγύης». Πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του Δήμου Σκιάθου σε συνεργασία με όλους του Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο νησί, ώστε τις Άγιες Ημέρες των Εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων, οι άποροι και οι οικονομικά αδύναμοι της Σκιάθου, να έχουν όλα τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι τους. Σκοπός λοιπόν αυτής της δράσης είναι η συγκέντρωση βασικών ειδών διατροφής και ειδών πρώτης ανάγκης και η διάθεσή τους σε όλους όσους τα έχουν ανάγκη.

Για την υλοποίηση της δράσης κινητοποιήθηκαν εθελοντικά αντιπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕ.Λ καθώς και των Μαθητικών Κοινοτήτων της Α΄ Λυκείου. Με μεγάλη προθυμία και ενθουσιασμό η Αγγελική, ο Γρηγόρης, ο Σταύρος, η Άννα, ο Θανάσης, ο Μανώλης, η Ιωάννα και ο Μάριος αφιέρωσαν λίγο από τον χρόνο τους και ενημέρωναν και προέτρεπαν τον κόσμο, που έκανε τα ψώνια του στα δύο σούπερ μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», να βοηθήσουν τους συμπολίτες μας, γεμίζοντας το «Καλάθι της Αλληλεγγύης» με όλα τα απαραίτητα είδη. Πολύτιμη βοήθεια επίσης προσέφεραν η κ. Νίνα Μαστοράκη, η κ. Γεωργία Γραμματικού, η κ. Σούλα Πασχάλη και η κ. Κυριακή Δαμιανίδου.

Το ενδιαφέρον, η συμμετοχή και η απήχηση του όλου εγχειρήματος σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία, δείχνοντας έτσι έμπρακτα τα φιλάνθρωπα συναισθήματα της σκιαθίτικης κοινωνίας.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!