SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Hammer Heads club Alonissos: Γυρίζουν Πρωταθλητές με τρία χρυσά μετάλλια (εικόνες)

2022-12-12 14:24:43
Με τρία χρυσά και ένα χάλκινο στις αποσκευές τους γυρίζουν τα παιδιά του Hammer Heads club Alonissos του προπονητή Λυκούργου Αθανασίου.
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing Α και Β κατηγορίας που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης το Hammer Heads club Alonissos συμμετείχε με δύο αθλητές τον Σπύρο Φλώρους στα -47 κιλά στην Α κατηγορία και τον Γιώργο Κρουσανιωτακη στα-57κιλα.
Ο Σπύρος Φλώρους με 6 νίκες κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια και ο Γιώργος Κρουσανιωτακης με 5 νίκες κατέκτησε 1χρυσο και ένα χάλκινο μετάλλιο.
Μετά το τέλος των αγώνων ο προπονητής Λυκούργος Αθανασίου δήλωσε στο skiathoslife.gr "Άλλο ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα έλαβε τέλος, γυρνάμε πίσω στο νησί μας με τρία χρυσά μετά από 11 αγώνες.
Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και συγκεκριμένα την κυρία Καρακατσάνη που βοήθησε σε όλο το ταξίδι και στη συνέχεια τον δάσκαλο μας Νίκο Νικολού που με την σωστή καθοδήγηση του φέραμε αυτά τα αποτελέσματα και οι δύο αθλητές εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στην Εθνική και τα μόρια για τα Α.Ε.Ι."