SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Με δυο αθλητές συμμετείχε το Hammer Heard Aλοννήσου στους αγώνες εμπειρίας kick boxing με την ονομασία sparing Party στη Σκιάθο

2022-11-28 11:22:26
Με δύο αθλητές συμμετείχε ο σύλλογος kick boxing  HAMMER HEARD της Αλοννήσου στους αγώνες εμπειρίας που διοργάνωσε το skiathos Fight Club του προπονητή Νίκου Πρέκα. Μέτα το τέλος των αγώνων Ο προπονητής του HAMMER HERD Λυκούργος Αθανασίου  δήλωσε στο SkiathosLife.
"Ευχαριστώ πολύ το Skiathos Fight Club και τον προπονητή του Νίκο Πρέκα για την υπέροχη φιλοξενία και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε να είμαι παρόν στην εξεταστική επιτροπή έγχρωμων ζωνών όπως και στη βραδιά αγώνων που είναι πρωτόγνωρη για τα δεδομένα των Σποράδων ελπίζω να ξανά πραγματοποιηθεί διότι αυτό βοηθάει τους αθλητές των νησιών μας να αποκτήσουν εμπειρία και να γίνουν καλύτεροι. Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς που ακολούθησαν και στήριξαν τα παιδιά τους σε αυτό το ταξίδι επίσης ευχαριστούμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο ( Ντάνο )που ήταν παρών σε όλη την διοργάνωση και μας χάρισε αυτή την αναμνηστική φωτογραφία.
Κ.Ε