SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Οι Δήμοι Αλοννήσου - Σκοπέλου στη δεύτερη μέρα του Συνεδρίου της Κ.Ε.Δ.Ε.

2022-11-22 22:01:14
Στο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ που πραγματοποιείται στην πόλη του Βόλου παρευρέθηκαν με Αντιπροσωπεία τους οι Δήμοι Σκοπέλου & Αλοννήσου. Από την Σκόπελο ο Δήμαρχος κ. Σταμάτης Περίσσης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Λιμενικού Ταμείου κ. Αγγελος Ξηντάρης, ενώ από την Αλόννησο ο Δήμαρχος του νησιού κ. Πέτρος Βαφίνης.
H διαχείριση της οικονομικής κατάστασης των Δήμων αλλά και ο τρόπος κατανομής της κρατικής επιχορήγησής (ΚΑΠ), ήταν η κυρίαρχη συζήτηση κατά τη δεύτερη ημέρα των εργασιών του Ετήσιου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ.
[caption id="attachment_168455" align="alignnone" width="2560"] Σταμάτης Περίσσης (αρ), Θοδωρής Τζούμας, Πέτρος Βαφίνης, Αγγελος Ξηντάρης την δεύτερη ημέρα των εργασιών της ΚΕΔΕ στο Βόλο (φωτογραφία Skiathoslife.gr / Βασιλεία Παρίσση)[/caption] [caption id="attachment_168457" align="alignnone" width="2560"] Σταμάτης Περίσσης (αρ), Θοδωρής Τζούμας, Πέτρος Βαφίνης, Αγγελος Ξηντάρης την δεύτερη ημέρα των εργασιών της ΚΕΔΕ στο Βόλο (φωτογραφία Skiathoslife.gr / Βασιλεία Παρίσση)[/caption]