SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Το ΚΚΕ Σκιάθου τιμά την Επέτειο για τα 73 χρόνια από το κάψιμο της Σκιάθου

2017-08-23 12:46:12
  Η Κομματική Οργάνωση Σκιάθου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 74 χρόνια από το κάψιμο της Σκιάθου από τους ΝΑΖΙ.  Καλεί σε συγκέντρωση στις 7:30 στο λαιμό του Μπούρτζι την Τετάρτη 23 Αυγούστου. Στην εκδήλωση θα μιλήσει το μέλος του Κόμματος Καρπέτας Βάιος, ενώ θα κατατεθούν και λουλούδια στο Ηρώο. Η εκδήλωση αυτή συμπίπτει με την επικαιρότητα, την ανιστόρητη και επικίνδυνη προσπάθεια της ΕΕ αλλά και των κομμάτων της να ταυτίσουν τον κομμουνισμό με το ναζισμό.
Η εξέλιξη αυτή, αν και είναι διαχρονική ιδιαίτερα μετα το 1991, πάει χέρι χέρι με τα αντιλαικά μέτρα που ψηφίζονται σε Ελλάδα και Ευρώπη καθώς και με το προμοτάρισμα φασιστικών και νεοναζιστικών στοιχείων σε όλο τον κόσμο, αδελφες δυνάμεις της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα.
Στο Ταλίν, όπου οι συνεργάτες των ναζί τιμώνται από την κυβέρνηση και τα αστικά κόμματα της Εσθονίας ως «αγωνιστές της ελευθερίας», διοργανώνεται αύριο «συνέδριο» στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής Μέρας Μνήμης για τα θύματα των ολοκληρωτικών καθεστώτων», που έχει καθιερώσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, εξισώνοντας τον κομμουνισμό με το ναζισμό.
Η Κομματική Οργάνωση καλεί το λαό της Σκιάθου να μην ξεχνά τα εγκλήματα του Ναζισμού στην Ελλάδα και στο νησί μας, να απομονώσει τους φασίστες και την εγκληματική Χρυσή Αυγή, τους ιδεολογικους απόγονους αυτών που επιχείρησαν να αφανίσουν το χωριό και σήμερα στήνουν πανηγύρια αγκαλιά με σβάστιγκες και τραγουδώντας γερμανικούς ναζιστικούς ύμνους, χτυπά και δολοφονεί αγωνιστές που παλεύουν ενάντια στα μέτρα και και το σύστημα της εκμετάλλευσης.