SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Η Σκιάθος μεταμορφώνεται σε νησί των Χριστουγέννων

2022-11-02 21:14:42
Στο φουλ πλέον μπαίνουν οι μηχανές της προετοιμασίας για τον εορτασμό των Χριστουγέννων. Μια γιορτή που η δημοτική αρχή ποντάρει στην διασκέδαση μικρών και μεγάλων γιατί όχι και επισκεπτών κάτι που συνέβη σε μικρό βαθμό με την έλευση της Αλκηστης Πρωτοψάλτη στις περσινές εκδηλώσεις. Σήμερα στις 7 στο γραφείο του Δημάρχου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Σκιάθου και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ματούλα Παπαδούλια, εκπρόσωποι Συλλογων και Φορέων για τον καλύτερο συντονισμό των των εκδηλώσεων
Με φυσικά έλατα o στολισμός της Σκιάθου για τις γιορτές
Με φυσικά έλατα θα γίνει ο στολισμός της Σκιάθου για τις γιορτές, όπως προκύπτει από τη σύμβαση για την προμήθεια δέντρων που είναι απαραίτητα για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης της Σκιάθου, ποσού 11.290 €.
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια δέντρων που είναι απαραίτητα για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης της Σκιάθου, σύμφωνα με την Τεχνική Έκθεση η οποία εγκρίθηκε με Απόφαση Δημάρχου: Τα έλατα θα είναι φρεσκοκομμένα, έντονα πράσινα και συμμετρικά. Μέσω της σύμβασης θα γίνει η προμήθεια του Χριστουγεννιάτικου δένδρου που θα είναι ύψους 12 μ. περιμέτρου 35 εκ. και διαμέτρου κορμού 40 εκ., αντί ποσού 5.590 €, ενώ ο Δήμος θα προμηθευτεί συνολικά τέσσερα έλατα ύψους 2,5m 300 € το τμχ., 12 έλατα ύψους 1,5 m προς 200 € το τμχ., τέσσερα έλατα ύψους 1,60m προς 150 € το καθένα και ένα έλατο ύψους 2,5m αντί 1.500 €.