SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο του Γιώργου Τριαντόπουλου πατέρα του Υφυπουργού

2022-11-01 17:37:51
Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε σήμερα στις 15:00 τον Γιώργο Τριαντόπουλο πατέρα του Υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Νέα Αγχίαλο
Ο Γιώργος Τριαντόπουλος έφυγε από την ζωή χθες το μεσημέρι σε ηλικία 70 ετών. Αποφοίτησε από τη σχολή εργοδηγών, αλλά ασχολήθηκε με το εμπόριο.  Παντρεύτηκε την Φωτεινή Κοπάλη, από τον Βόλο, και απέκτησε δυο υιούς, το Χρήστο και τον Κώστα, καθώς και τέσσερα εγγόνια.
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ O Πρόεδρος Νίκος Αθανασάκης και τα Μέλη της ΔΕΕΠ Μαγνησίας εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατό του και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γεωργίου Τριαντόπουλου, πατέρα του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλου. Ο Υφυπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον πατέρα του. 
Από μικρούς μας στήριζες να προχωρήσουμε μαζί, να τραβήξουμε μπροστά, να ανηφορίζουμε τίμια και καθαρά, να κοιτάμε κατάματα τους ανθρώπους και να μην κάνουμε κακό σε κανέναν. Η στράτα μετρά και όχι ο προορισμός. Η στράτα σου πατέρα σταμάτησε όπως δεν το περιμέναμε τελικά. Όπως δεν το θέλαμε. Μια στράτα με αρχές, χωρίς εκπτώσεις και με πολλές πέτρες του καλού στο γιαλό. Για αυτό και πατέρα, έφυγες ήρεμος και ήσυχος με τη μάνα μας Φωτεινή, εμάς και πολλούς δικούς σου ανθρώπους στο πλευρό σου. Πατέρα, σε ευχαριστούμε για όλα.