SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

(εικόνες) -ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Χωρίς τέλος η "Οδύσσεια" των επιβατών του Πρωτέα για Μαντούδι | "Μας έστειλαν λάθος ανταλλακτικό" τους ανέφεραν

2022-09-16 15:20:33
Χωρίς τέλος φαίνεται να είναι το ταξίδι από τα νησιά των Β. Σποράδων προς το Μαντούδι αφού έως και αυτή την ώρα οι επιβάτες δεν έχουν φτάσει, ούτε και πρόκεται (για σήμερα) να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό.
Όλα ξεκίνησαν το πρωί όταν διαπιστώθηκε βλάβη στην ηλεκτρογεννήτρια από το λιμάνι του Λουτρακίου Γλώσσας όπου διανυκτέρευε το Ε/Γ- Ο/Γ ΠΡΩΤΕΥΣ. Για αρκετές ώρες δεν υπήρχε καμμία επίσημη ενημέρωση από την Εταιρεία ούτε προς τις λιμενικές αρχές, ουτές προς τα ταξιδιωτικά γραφεία.
Στις 10.00 περίπου το πρωί οι επιβάτες έλαβαν μήνυμα στο κινητό τους για βλάβη η οποία βρίσκεται προς αποκατάσταση και ενώ μέσα στο πλοίο οι επιβάτες περίμεναν από τις 07.30 Στις 12 το μεσημέρι και συμφωνα με πληροφορίες των επιβατών τους δόθηκε η δυνατότητα να κατέβουν απο το πλοίο για να πιουν τον καφέ τους ενώ η βλάβη ήταν προς αποκατάσταση
Οταν στις 14:30 περίπου επέστρεψαν στο πλοίο υπήρξε ενημέρωση πως το ανταλλακτικό που προμηθεύτηκαν ήταν λάθος με αποτέλεσμα να μη μπορεί να πραγματοποιήθει το δρομολόγιο και έτσι τελικά οι επιβάτες να προωθηθούν με το Εxpress Skiathos για να φτάσουν στο Βόλο σήμερα στις 18.00 το απόγευμα.
Τελικά η διοίκηση της Αnes Rodos (οπως πλέον ονομάζετσαι η Εταιρεία) επέστρεψε τα χρήματα των εισιτηρίων προς Μαντούδι αλλά και των λεωφορείων από Μαντούδι προς Αθήνα, αλλά η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που πήγαν Ευβοια ή Πήλιο μεσω θαλασσίων ταξί.
Προς το παρόν και έως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές (15:15) δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ από την ακτοπλοϊκή εταιρεία.
Νίκος Τζούμας - Ηρώ Μελαχροινάκη