SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΤΑΣΟΣ ΚΟΥΡΔΗΣ : Η δροσιά της θάλασσας οφείλει να φτάνει παντού και δεν είναι λάθος δικός της όταν δεν φτάνει, αλλά ΔΙΚΟ ΜΑΣ

2022-08-10 20:24:13
Στην Σκιάθο βρίσκεται ο Λαρισαίος Πανευρωπαϊκός Παρα Αθλητής Πρωταθλητής Στίβου στο άλμα εις μήκος Τάσος Κουρδής για τις διακοπές τους και μετά την 2η θέση που κατέκτησε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου με επίδοση 6.23.
Ο πρωταθλητής σήμερα βρέθηκε στην παραλία της Μεγάλης Αμμου και φωτογραφήθηκε πάνω στο Seatrac που έχει τοποθετήσει ο Δήμος Σκιάθου γράφοντας τα παρακάτω :
Το SEATRAC αποτελεί τη μοναδική λύση παγκοσμίως που επιτρέπει τη δυνατότητα σε άτομα με αναπηρία και κινητικά προβλήματα να μπούν στη θάλασσα αυτόνομα! Το SEATRAC είναι ένα κίνητρο για τα άτομα με αναπηρία να επισκεφτούν παραλίες, να κοινωνικοποιηθούν και να διασκεδάσουν. Επίσης, είναι βοηθητικό εργαλείο για τις οικογένειες και τους φροντιστές των ατόμων με αναπηρία να απολαυσουν πιο έυκολα την θάλασσα μαζί με τους αγαπημένους τους!  Γιατί η δροσιά της θάλασσας οφείλει να φτάνει παντού και δεν είναι λάθος δικός της όταν δεν φτάνει, αλλά ΔΙΚΟ ΜΑΣ.