Κατέπληξε το κοινό του ο Χρήστος Θηβαίος το βράδυ της Τρίτης στο Θέατρο των Σχολείων στην Γλώσσα Σκοπέλου σε μια συναυλία που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος της περιοχής
Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες : Νίκος Τζούμας

Ο Χρήστος Θηβαίος συγκέντρωσε και παρουσίασε τις καλύτερες στιγμές του και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, από τους “Συνήθεις Υπόπτους” και τον “Άμλετ της Σελήνης” έως το “Σιδερένιο νησί” και το «Εμπάργκο».
Επέλεξε από τη μεγάλη του δισκογραφία όλα τα δικά του τραγούδια που αγαπάμε εμείς και τα «παντρεύει» με τραγούδια που λατρεύει ο ίδιος: “Ημερολόγιο”, “Ας Χαθείς”, “Αγάπη”, “Παλιός Στρατιώτης”, “Μικρή Πατρίδα”, “Βροχή μου”, και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα, αγκαλιά με αγαπημένα κομμάτια άλλων καλλιτεχνών.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε και ένα μουσικό ταξίδι στη γειτονιά του τα Εξάρχεια, που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα.
Δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο του φίλο και συνθέτη, Θάνο Μικρούτσικο. Όπως έλεγε ο ίδιος ο συνθέτης: «Ο Θηβαίος μπορεί να απογειώσει τα τραγούδια με τις ερμηνείες του και έχει δώσει νέα διάσταση ακόμα και στα τραγούδια του Καββαδία».
Ερμήνευσε εμβληματικά τραγούδια του Θάνου όπως: “Λύχνος του Αλαδδίνου”, “Γουίλι”, “Ένα Μαχαίρι”, “Άννα μην κλαις”, “Ο Άμλετ της σελήνης”, “Δεν είμαι Άλλος”, “Πάντα Γελαστοί”, καθώς επίσης τραγούδια από την επανεκτέλεση του έργου “Εμπάργκο”, που κυκλοφόρησε πρόσφατα μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Σταμάτης Περίσσης οι Αντιδήμαρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του νησιού

Χορηγός Επικοινωνίας : Skiathoslife.gr