SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

3 διαφορετικά λουκ με φορέματα κατάλληλα για φέτος το καλοκαίρι!

2022-07-13 16:17:06

Η λέξη ενθουσιασμός είναι λίγη για να περιγράψει την ανυπομονησία μας για τον ερχομό των καλοκαιρινών διακοπών.  Ύστερα από όσα περάσαμε τα τελευταία χρόνια με την καραντίνα, το άγχος και την αβεβαιότητα των πάντων, ήρθε επιτέλους η στιγμή να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τις ομορφιές που έχει να προσφέρει η χώρα μας αυτή τη λατρεμένη εποχή. Κανένα καλοκαίρι δε θα ταν ολοκληρωμένο χωρίς να είμαι εξοπλισμένη με τα τέλεια καλοκαιρινά φορέματα!

Κάθε περίσταση είναι μοναδική. Από βραδινές, εξόδους, σε καθημερινές απογευματινές βόλτες μέχρι και καλοκαιρινούς γάμους το καλοκαιρινό φόρεμα είναι must! Είναι η τέλεια επιλογή για να δείχνεις κομψή λαμπερή και καλοκαιρινή, χωρίς να χρειαστείς να θυσιάσεις την άνεση σου και να υποφέρεις από τις υψηλές θερμοκρασίες που δείχνει ο υδράργυρος.

Οποιαδήποτε και να είναι η αισθητική σου – είτε προτιμάς ένα σπορτ λουκ ή είσαι του περισσότερο του ρομαντικού στυλ, ένα φόρεμα θα καλύπτει όλες σου τις ανάγκες. Είναι απίστευτο πόσο εύκολα μπορεί να φορεθεί και να αλλάξει το στυλ σου ανάλογα με τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα που θα το συνοδεύσεις.

Παρακάτω θα εξετάσουμε μια σειρά από καλοκαιρινά φορέματα που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου τις φετινές αυτές διακοπές!

 

Καλοκαιρινά φορέματα : Το κομψό λευκό

 

Αν και το λευκό είναι σχετικά δύσκολο χρώμα για όταν ταξιδεύεις για μεγάλες χρονικές περιόδους είναι όταν πρέπει για σύντομους ταξιδιωτικούς προορισμούς ή για σημαντικές εξόδους όπως ένας καλοκαιρινός γάμος. Το λευκό χρώμα προσδίδει μια  κομψότητα και φρεσκάδα στο λουκ σου ενώ παράλληλα τονίζει ακόμα περισσότερο τη λάμψη που έχεις αποκτήσει από το καλοκαιρινό μαύρισμα της παραλίας! Μπορεί να φορεθεί σε οποιοδήποτε στυλ αλλά έχουμε ιδιαίτερη αγάπη σε φορέματα όπως αυτό της φωτογραφίας που αγκαλιάζουν και δείχνουν το ωραίο γυναικείο σχήμα του σώματός σου. Συνδυάζεται υπέροχα με χρυσά κοσμήματα κρίκους ή ένα βραχιόλι. Από μόνο του δείχνει υπέροχο αλλά μπορεί να ταιριάξει απίστευτα με ένα καλοκαιρινό σακάκι οποιαδήποτε χρώματος για τα ψυχρά καλοκαιρινά βράδια του Αιγαίου.

Δείτε το προϊόν εδώ:

Εμπριμέ φορέματα για έναν αέρα καλοκαιριού

Δεν υπάρχει φόρεμα που να ταιριάζει περισσότερο με τον ερχομό του καλοκαιριού απ’ότι τα αέρινα, εμπριμέ φορέματα. Από απαλά διακριτικά πριντ σε πιο έντονα και μεγάλα σχέδια, οι επιλογές είναι ατελείωτες. Μερικές γυναίκες φοβούνται ότι τα εμπριμέ είναι μια ίσως δύσκολη στιλιστική επιλογή αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά εύκολα. Συμβουλή: Τα εμπριμέ φορέματα πρέπει να είναι το επίκεντρο της προσοχής οπότε οτιδήποτε αξεσουάρ διαλέξεις πρέπει να συνοδεύει διακριτικά το φόρεμα σου. Προτίμησε μονόχρωμα αξεσουάρ και διακριτικά κοσμήματα σε λευκούς ή χρυσούς τόνους και είσαι έτοιμη!

Δείτε το προϊόν εδώ :

     

Μπεζ φορέματα για ένα πιο nude λουκ.

Πολλές γυναίκες φοβούνται το μπεζ. Θεωρούν ότιδήποτε ψρώμα του δέρματος ότι είναι δύσκολο να φορεθεί. Κσι όμως το μπεζ μπορεί να ταιριάξει υπέροχα με κάθε τόνο επιδερμίδας αρκεί να ξέρεις πως να το φορέσεις. Όταν επιλέγεις το nude λουκ προτίμησε αέρινα φορέματα αντί για εφαρμοστά. Παράλληλα πρέπει να προσέχεις να διαλέξεις το κατάλληλο μπεζ φόρεμα που να ταιριάζει στην επιδερμίδα σου. Οι ανοιχτόχρωμες γυναίκες καλό είναι να διαλέξουν μπεζ σε πιο ροζέ αποχρώσεις ενώ  σε γυναίκες  με πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες  ταιριάζουν καλύτερα οι ψυχρότερες αποχρώσεις του μπεζ.

Δείτε το προϊόν εδώ :

E-shop: makeyourimage.gr