ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΟΡΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ …ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΙΟ | Του Παύλου Γ. Μαρκάκη π. Βουλευτού Μαγνησίας
2022-04-28 11:18:22
Μέσα σε ένα ευχάριστο και εορταστικό κλίμα πέρασε και το Ορθόδοξο Πάσχα των Ελλήνων. Μετά από δυο χρόνια περιορισμών, δόθηκε η δυνατότητα σε μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού να μετακινηθεί ελευθέρα και να απολαύσει τα έθιμά μας.
Τώρα πια ξεκινούν οι πολιτικές διεργασίες και οι τελευταίες πολιτικές κινήσεις ώστε τα κόμματα να βρεθούν προετοιμασμένα για την εκλογική μάχη μιας και ο χρόνος ούτως ή άλλως άρχισε να μετρά αντίστροφα.
Η τελευταία τετραετία της Κυβέρνησης ξεκινά από τα μέσα του καλοκαιριού και επόμενος κανένας δεν θα παραξενευτεί, ούτε μπορεί να υπερηφανευτεί ότι το προέβλεψε, αν οι εκλογές προκηρυχθούν μετά τις διακοπές και στο τέλος της τουριστικής περιόδου.
Ο Μάιος όμως είναι καθοριστικός μήνας. Συγκρατήστε τις ημερομηνίες..
- 8 Μαΐου το Νίκος Ανδρουλάκης μετονομάζει το κόμμα με δημοψήφισμα σε ΠΑΣΟΚ και παραγραμματίζει Συνέδριο στις 20-22 Μαΐου
- 15 Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται πλέον αρχηγικό κόμμα με την ψήφιση του Αλέξη Τσίπρα σαν μοναδικού υποψηφίου !!
- 16 Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάει στην Αμερική για να συναντήσει τον Μπάϊντεν και όχι μόνο.. Αφού πρώτα πραγματοποιήσει το 14ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στις 6-8 Μαΐου
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ