SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Σκιάθος: Pitbull αναστατώνει το "Κοτρώνι"

2017-07-26 12:32:39
  Το πρωί σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουλίου, στις 8:00 περίπου ένα καφέ pitbull στην περιοχή Κοτρώνια της Σκιάθου άρπαξε με τα δόντια του και δεν άφηνε το πόδι ενός μικρού σκύλου. Το αφεντικό του μικρότερου σκύλου άρχισε να φωνάζει, όταν αντιλήφθηκε το περιστατικό, στο ιδιοκτήτη του pitbull και κάπως έτσι ξεκίνησε ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ των δυο. Το άτυχο σκυλάκι  μεταφέρθηκε απ ότι γνωρίζουμε στο κτηνιατρείο Σκιάθου για την άμεση περίθαλψή του.
Αναστατωμένοι φαίνεται να είναι όσοι βρίσκονται στα Κοτρώνια, στην ανηφόρα του πρώην ΙΚΑ, με το συγκεκριμένο pitbull καθώς κυκλοφορεί ελεύθερο και χωρίς το αφεντικό του να το προσέχει. Σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε έναν 20χρονο Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος δεν το περιορίζει.
Στην γειτονιά οι γονείς  φοβούνται να παίξουν τα παιδιά τους διότι μόνο στην ιδέα ότι κυκλοφορεί ανενόχλητο τους προκαλεί τρόμο. Είναι πολύ επικίνδυνο να υπάρχει ένα τέτοιο μεγαλόσωμο σκυλί και επιθετικό, όπως έχει γίνει αντιληπτό, σε μια γειτονιά όπου υπάρχουν μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι.
 ΚΕΡΑΣΙΑ ΤΣΙΚΟΥΝΑ - SKIATHOS LIFE