SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ : Καμία συμμετοχή στον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο της Ουκρανίας

2022-04-11 20:42:45
Στην Αλόννησο βρέθηκε σήμερα ο κ. Τάσος Τσιαπλές επικεφαλής κλιμακίου του ΚΚΕ, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο
Υπήρξε σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων στο Δημαρχείο της Αλοννήσου και παρουσίαση των θέσεων του Κόμματος για τις πολιτικές εξελίξεις ενώ συναντήθηκαν και με τον Δήμαρχο κ. Πέτρο Βαφίνη Η περιοδεία ολοκληρώθηκε σε υπηρεσίες του νησιού (Περιφερειακό Ιατρείο, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Φορέας ΕΘΠΑΒΣ).
Η συζήτηση και η περιοδεία επικεντρώθηκε στην ενημέρωση και την παρουσίαση των θεσεων του ΚΚΕ για τον ιμπεριαλιστικό πολεμο στην Ουκρανία και τις συνέπειες που έχει για το λαό, που πρέπει να διεκδικήσει καμία συμμετοχή και εμπλοκή  της χώρας στα σχέδια του ΝΑΤΟ καθώς και μέτρα ενάντια στην ακρίβεια που τον γονατίζει.
Επίσης έγινε ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες στο νησί αλλά και ο Δήμος, με τις ελλείψεις σε προσωπικό, ειδικά στην Υγεία.
ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ Την Τρίτη 12/4/2022 ομιλία στις 7.00 μμ στο Μπούρτζι για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος Την Τετάρτη 13/4/2022 περιοδεία σε υπηρεσίες του νησιού (Κέντρο Υγείας, Πυροσβεστική, Λιμεναρχείο, ΔΕΥΑΣ)