SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

[video-εικόνες] Όσο πάει και μεγαλώνει ο Σύλλογος Απανταχού Σκιαθιτών | Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας

2022-02-15 16:51:50
Αν λάβουμε τα δεδομένα άλλων πολιτιστικών συλλόγων που όχι μόνο δεν συνεχίζουν την δραστηριότητά τους αλλά παραμένουν μόνο μια σφραγίδα, υπάρχει και ο αντίποδας όπως ο Σύλλογος Απανταχού Σκιαθιτών φαίνεται να "ανθίζει" σε μια δύσκολα ομολογουμένως εποχή για την παραγωγή πολιτιστικών δραστηριοτήτων.
Η αγάπη για τον ιστορικότερο σύλλογο φαίνεται πως δεν τον αφήνει να σβήσει αν και έφτασε μερικές φορές στο χείλος του γκρεμού.
Η Κυριακάτικη κοπή πιτας σήμανε την έναρξη μιας νέας περιόδου, με θετικά μηνύματα και σχεδιασμό για πλούσια δραστηριότητα. Ακούραστη η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ρίτα Μουντζούρη - Πατριτσοπούλου τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενη για την παρουσία όλων και εύχεται το 2022 να επιστρέψουμε στην κανονικότητα με πλούσιες δράσεις.
Η κοπή πίτας έγινε παρουσία του Δημάρχου Σκιάθου κ. Θοδωρή Τζούμα (που παρέδωσε την έκδοση του Δήμου Σκιάθου "Η πρώτη Σημαία" &  το εξαιρετικό διήγημα "Αγάπη στον κρεμό" του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στην πρόεδρο του Συλλόγου Απανταχού Σκιαθιτών). Επίσης στη κοπή πίτας ήταν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Β. Σποράδων κ. Αθανάσιος Ζλατούδης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Διαμαντής Μαθηνός και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λευτέρης Βιολέττας.
https://youtu.be/SOtyj9DZqFk
Ευχάριστη έκπληξη ήταν και η παρουσία προέδρου της "Πανθεσσαλικής Στέγης" κ. Στέφανου Κούτρα με την ειδική γραμματέα του Συλλόγου κα Αναστασία Μπαλαμπάνη. Ο κ. Κούτρας ευχαρίστησε θερμά την δυναμική πρόεδρο κ Ρίτα Μουντζούρη για την ευγενική της πρόσκληση. "Η εκδήλωση είναι ξεχωριστή γιατί μας έδωσε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το κελί του Παπαδιαμάντη στην αυλή της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων στου Ψυρρή και να ενημερωθούμε από τον πατέρα Παντελεήμονα" τόνισε ο ίδιος.
Τυχερή ήταν η Ταμίας του Συλλόγου κα Μένια Παντολέων που βρήκε το φλουρί.