SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Με πόνο, δάκρυα και συγκίνηση ο Βόλος αποχαιρετά τον Βαλάντη Καπίτσα

2022-02-01 08:33:56
Με συγκίνηση, πόνο και θλίψη οι Βολιώτες θα αποχαιρετήσουν σήμερα τον εικονολήπτη Βαλάντη Καπίτσα, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, ύστερα από έμφραγμα που υπέστη τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Ο Βαλάντης ήταν για τριάντα χρόνια συνεργάτης του τηλεοπτικού σταθμού ASTRA, ενώ εργάστηκε και στον ραδιοφωνικό σταθμό ASTRA FM, όπου παρουσίαζε εκπομπή με το όνομα “Βαλάντης Νικολάου”.
Ήταν δραστήριο μέλος του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Μαγνησίας. Γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου του 1974, ενώ πρόσφατα παντρεύτηκε την Χαρά Μαυρογόνατου, με την οποία απέκτησε την κόρη του Μυρτώ. Ο 47χρονος Βαλάντης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την τοπική κοινωνία, διότι υπήρξε ταλαντούχος, εργατικός και χαμογελαστός. Μετέδωσε εκατοντάδες ποδοσφαιρικούς αγώνες, άπειρες ώρες τηλεοπτικών προγραμμάτων για κανάλια πανελλαδικής και τοπική εμβέλειας, ενώ τελευταία υπήρξε συνεργάτης της Μητρόπολης Δημητριάδος καλύπτοντας τα μυστήρια από τις εκκλησίες. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 16.00 το απόγευμα από τον Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων Βόλου, όπου φίλοι και συγγενείς θα του πούνε το τελευταίο αντίο. Την Κυριακή, ο Βαλάντης Καπίτσας εργάστηκε κανονικά σε ζωντανή σύνδεση με τον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως για τον ASTRA. Στη συνέχεια αισθάνθηκε αδιαθεσία, και ίσως είχε κάποια δέκατα. Το βράδυ της Κυριακής ανέβασε πυρετό 40,7, όμως δεν έσπευσε στο νοσοκομείο, πιστεύοντας οτι τον ταλαιπωρεί μία φαρυγγίτιδα, η οποία τον επισκεπτόταν συχνά. Στο παρελθόν είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά του. Στις 5.30 το πρωί υπέστη έμφραγμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, όμως οι γιατροί δε μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Χαρά, τα παιδιά του, Μυρτώ, Σωτήρη και Άννα Μαρία, τους γονείς του Ευάγγελο και Άννα Καπίτσα, και τα αδέρφια του Δώρα, Ηλία – Ελλενίκη, Γιώργο και Μαρία Μαυρογόνατου. Πηγή:thenewspaper.gr