SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Βόλος: Ταξίδι – εφιάλτης στην τουαλέτα πλοίου για πέντε ώρες λόγω… σκύλου!

2022-01-30 20:01:09
Τριτοκοσμικές συνθήκες καταγγέλει πως έζησε μία νεαρή γυναίκα, η οποία έπρεπε να ταξιδέψει από τη Σκόπελο για τον Βόλο με το πλοίο της γραμμής.
Σύμφωνα με όσα η ίδια ισχυρίζεται, αναγκάστηκε να κάνει το ταξίδι πέντε ωρών από το νησί των Σποράδων προς την πρωτεύουσα της Μαγνησίας στην παγωμένη τουαλέτα, καθώς το Ε/Ο ΠΡΩΤΕΑΣ δεν διέθετε ελεύθερο κλουβί για τον μεγαλόσωμο σκύλο της. Όταν η ίδια πρότεινε να καθίσει σε εσωτερικό χώρο με φίμωτρο στο ζώο και πετσέτα για τις τρίχες, το πλήρωμα αρνήθηκε και της έδειξε τον δρόμο της τουαλέτας. Η άτυχη γυναίκα, σήμερα δηλώνει άρρωστη από την ταλαιπωρία και το κρύο, καταγγέλοντας την έλλειψη υποδομών για τη μεταφορά κατοικίδιων ζώων. Η επώνυμη καταγγελία έχει ως εξής :
Καλημέρα σας!
Θέλω να κάνω μία καταγγελία..
Χθές για μία ακόμη φορά νιώσαμε πολίτες τρίτης κατηγορίας....!
Η νύφη μου έπρεπε να έρθει Βόλο....με τό καράβι του Πρωτέα της εταιρίας Anes
μαζί με το σκύλο πού έχουμε..... κατέληξε να ταξιδέψει στις τουαλέτες του πλοίου..... λόγο τού σκύλου....
1 τό σκυλί μας δεν χωρούσε στο κλουβί του πλοίου
2 υπήρχε σκυλί που ήταν μέσα στο σαλόνι
3 έβρεχε και είχε πολύ κρύο.
απαράδεκτη συμπεριφορά υπεύθυνου...με τέσσερις φορές θερμή παράκληση νά μπουν στην είσοδο με φιμωτρο...... λουρί και πετσέτα για τίς τρίχες.....!για 5 ώρες καθόταν στις τουαλέτες τού καραβιού με αποτέλεσμα σήμερα να είναι άρρωστη. Εάν είναι να κάνουμε τέτοια ταξίδια άραγε γιατί πληρώνουμε εισιτήρια;