SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Η Δημοτική Αστυνομία Σκιάθου ενημερώνει για την κακοκαιρία

2017-07-16 18:55:37

Από την Δημοτική Αστυνομία και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης _Βάση ετοιμότητας Σκιάθου σας ενημερώνουμε ότι λόγω έντονης αλλαγής του καιρού από σήμερα βράδυ Κυριακής 16 Ιουλίου 2017 (δυνατό αέρα και δυνατή βροχή) και με τα φαινόμενα αυτά να γίνονται ισχυρότερα τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 17 Ιουλίου 2017

θα απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων στην οδό/περιοχή Παπαδιαμάντη, Κοραή και από το ρέμα της Πυροσβεστικής Σκιάθου έως το 1ο Δημοτικό σχολείο Σκιάθου.

 Όλες οι επιχειρήσεις που βρίσκονται στην οδό/περιοχή Παπαδιαμάντη και Κοραή το βράδυ όπως απομακρύνουν κινητά αντικείμενα ή τοποθετήσουν πλησίον της προσόψεως του καταστήματος,(ψυγεία, τραπεζοκαθίσματα, σταντ και τέντες) και  η απόθεση των απορριμμάτων  να μην γίνει εκτός κάδων.

Ακόμα οι επιχειρήσεις που στεγάζουν επισκέπτες η εργαζόμενους  σε δωμάτια – υπόγεια καλό θα ήταν να μετακινηθούν σε άλλα.

Οι επιχειρήσεις στις  κάτωθι περιοχές : ΑΧΛΑΔΙΕΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΤΡΟΥΛΟΣ-ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ θα πρέπει να λάβουν μετρά κατά πλημμυρικών  φαινομένων.

                                                                               ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

TO: SKIATHOS VISITORS

 

NOTICE-UPDATE

 

DUE TO WEATHER FLUCTUATION FROM TONIGHT SUNDAY 16 JULY 2017 UNTIL TUESDAY 18 JULY 2017 MORNING SPECIAL ATTENTION MUST BE GIVEN TO DRIVING AND MOVING AROUND THE ISLAND.

 

 

THANK YOU FOR YOUR UNDERSTANDING