SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

[εικόνες] Μ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ : "Για να μένουμε ασφαλείς πρέπει να γνωρίζουμε όχι να αποφεύγουμε"

2021-12-17 21:16:50
Η Επιμορφωτική Ημερίδα με τίτλο "ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ON LINE με 10 απλά βήματα που συνδιοργανώθηκε από την Α.Μ.Κ.Ε. "ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ένας ήρωας για πολλούς...", τον Δήμο Σκιάθου και το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας (CSIi) πραγματοποιήθηκε στις 04/12/21 με επιτυχία. Η προσέλευση εφήβων και γονέων ήταν μεγάλη καθώς εντυπωσιακός ήταν και ο αριθμός αυτών που παρακολούθησαν διαδικτυακά μέσα από την ζωντανή μετάδοση του Skiathoslife.gr
Στόχος της εκδήλωσης ήταν να ενημερωθούν γονείς και παιδιά πως μπορούν να αξιοποιούν τις δυνατότητες του διαδικτυακού κόσμου έχοντας ασφάλεια. Η ομιλία των εισηγητών παρείχε πληθώρα πληροφοριών επί του θέματος και έγινε με το πιο ευχάριστο τρόπο,όπως σχολιάστηκε.
Ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά τον κύριο Μανώλη Σφακιανάκη Αντιστράτηγο ε.α. ΕΛ.ΑΣ. Ιδρυτή και Πρόεδρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, την κυρία Κέλλυ Ιωάννου υπ. Διδάκτωρ Ψηφιακής Εγκληματολογίας, Διευθύντρια του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας και Ιδρύτρια του traumahelp.gr καθώς και την κυρία Ήβη Χρυσού Μπελέση γεν.Διευθύντρια στρατηγικής και σχεδιασμού του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας για την άμεση ανταπόκρισή και την μέγιστη ευαισθητοποίησή τους.