SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

To Dog shelter Σκιάθου θέλει τη βοήθειά μας εν όψει του χειμώνα

2021-12-02 15:20:55

Το καταφύγιο για σκύλους της Σκιάθου με ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητά την συνδρομή όλων για να κρατηθούν ασφαλή και στεγνά τα σκυλιά φέτος το χειμώνα καθώς επίσης και να προστατευθεί η τροφή τους από τα τρωκτικά που καταφέρνουν να εισχωρούν λόγω της κατάστασης των εγκαταστάσεων.

Η ανακοίνωση του καταφυγίου:

Αυτόν τον χειμώνα χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια για να κρατήσουμε τα σκυλιά ασφαλή και στεγνά και να προστατέψουμε την τροφή τους...

 - Στη μεσαία μάνδρα, το κτίριο όπου κοιμούνται τα σκυλιά και προφυλάσσονται από την κακοκαιρία και την υγρασία σιγά σιγά καταρρέει. Ο Bob το στηρίζει τακτικά και ελέγχει ότι δεν θα πέσει, αλλά πρέπει να το ξαναχτίσουμε το συντομότερο δυνατό.

- Πέρυσι οι φίλοι μας, οι αρουραίοι που έγιναν συγκάτοικοι.. έφαγαν το υπόστεγο μας για να φτιάξουν φωλιές μωρών και κατέστρεψαν βαμβακερά μπλουζάκια και τσάντες αξίας 2000 ευρώ .

 Ενώ έχουμε την τύχη να λαμβάνουμε σάκους με δωρεές τροφών για σκύλους, οι αρουραίοι βρίσκουν πάντα τρόπο να εισέλθουν λόγω της έλλειψης ασφαλούς αποθήκευσης. Θα θέλαμε λοιπόν να αγοράσουμε ένα κοντέινερ 6 μέτρων, το οποίο θα διαρκέσει πολλά χρόνια για να λειτουργήσει ως αποθήκη μας. Αυτό μόνο θα κοστίσει 4000€.

Όπως όλος ο κόσμος, έτσι και το Καταφύγιο έχει υποφέρει τα τελευταία 2 χρόνια. Δεν μπορούμε να κάνουμε καμία τοπική συγκέντρωση χρημάτων και κοινωνικές εκδηλώσεις, επομένως απευθυνόμαστε σε εσάς για βοήθεια για τα υπέροχα σκυλιά μας.

Παρακαλώ, οτιδήποτε μπορείτε να διαθέσετε, θα το εκτιμούσαμε πολύ, ώστε να μπορέσουμε να επιλύσουμε τα παραπάνω 2 στοιχεία. Μπορείτε να κάνετε δωρεά μέσω του συνδέσμου PayPal (PayPal.me/SkiathosdogWA) ή να μας στείλετε μήνυμα για τα τραπεζικά μας στοιχεία (https://www.facebook.com/TheSkiathosDogShelter). Και πάλι, σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας !