SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

[εικόνες&video] ΖΑΠΠΕΙΟ : Θερμή υποδοχή στον Χρ. Τριαντόπουλο από φορείς της Β. Εύβοιας

2021-11-26 21:03:15
Θερμής υποδοχής έτυχε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Χρήστος Τριαντόπουλος κατά την σημερινή επίσκεψή του στην 8η Αthens Tourism Εxpo που πραγματοποιείται για 2η ημέρα στο Ζάππειο. Ο κ. Τριαντόπουλος συνοδευόμενος από τον κ. Χριστόφορο Παπαδιώτη General Manager της Αthens International Tourism Expo επισκέφτηκε μεταξύ άλλων το περίπτερο της Στερεάς Ελλάδας και της Β. Εύβοιας όπου συνομίλησε με φορείς που παρευρίσκονταν εκείνη την ώρα.
Αξίζει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες ημέρες και σε συνέχεια της σχετικής επεξεργασίας, της συνεργασίας με τους παραγωγικούς φορείς της Εύβοιας, αλλά και της επικοινωνίας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κατατέθηκε η τροπολογία αναφορικά με το καθεστώς στήριξης των επιχειρήσεων της Β. Εύβοιας που υπέστησαν σημαντικές έμμεσες και άμεσες απώλειες από την πυρκαγιά του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, στο νομοσχέδιο με τίτλο «Μέτρα διευκόλυνσης και εκσυγχρονισμού της ίδρυσης και λειτουργίας κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, διατάξεις για τη διενέργεια ελέγχων και την επιβολή κυρώσεων και άλλες επείγουσες ρυθμίσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων» κατατέθηκε η τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών για την επιχορήγηση των επιχειρήσεων που επλήγησαν οικονομικά λόγω φυσικής καταστροφής που εκδηλώθηκε φέτος.
Με αυτόν τον τρόπο, ανοίγει ο δρόμος για την περαιτέρω στήριξη των επιχειρήσεων της Β. Εύβοιας που είχαν απώλεια εσόδων εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς του περασμένου καλοκαιριού, εντός του Προσωρινού Πλαισίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις κρατικές ενισχύσεις.