SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Skiathos Fight Club : Επιστροφή με μεγάλες διακρίσεις από το Πανελλήνιο Κύπελλο του Muaythai 2021

2021-11-15 19:09:24
Πλούσιες διακρίσεις είχε η αποστολή του Skiathos Fight Club του Νίκου Πρέκα κατά την ολοκλήρωση των αγώνων του Πανελλήνιου Κύπελλου Muaythai 2021, που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι το διήμερο 13-14 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τον ίδιο τον coach όλοι οι αθλητές του συλλόγου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για άλλη μία φορά και τους αξίζουν συγχαρητηρία ασχέτος αποτελέσματος.
Ο ίδιος αναφέρει :
Maria Kofina απέδειξε ότι δεν υπάρχει δεν μπορώ, έδωσε τα μέγιστα και η εμφάνισή της την δικαίωσε.
Η Κωνσταντίνα Διολέττα έπεισε ότι πολύ ευκολα μπορεί να προσαρμωστεί σε νέες συνθήκες μιας και ήταν ένα νέο ξεκίνημα για την ίδια. Πρέπει επίσης να πιστωθεί στην Κωνσταντίνα εκτός του κλεισμένου/συμφωνημένου αγώνα, δέχθηκε να αγωνιστεί μια επιπλέον φορά και με μία αθλήτρια ΑΜΕΑ που καμία άλλη αθλήτρια δεν βρέθηκε να την αντιμετωπίσει.... Δεν θα μπω στη διαδικασία να γράψω κάτι παραπάνω επί του θέματος απλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το μάθημα ήθους που δίδαξες όλους μας.
Στα βαθιά με την πρώτη ο Ηλίας Διολέττας και 3η θέση!!! Ο Ηλιας κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον 2 φορές Πρωταθλητή της κατηγορίας του πράγμα πολύ δύσκολο για ένα παιδί/αθλητή με εμπειρία 5 μηνών, αλλά δεν έκανε πίσω. Οι υπόλοιποι της κατηγορίας δεν μπήκαν καν στον κόπο να ανεβούν στο ρινγκ μιας και η ήττα ήταν δεδομένη. Παιδιά με τέτοιο πείσμα κάνουν την διαφορά.
Τα βαριά κιλά αποδείχθηκαν Σκιαθίτικη υπόθεση .
Ο Akhs Xotzas με τέτοια ψυχή και επιμονή δεν γινόταν να πάρει κάτι λιγότερο από τη 2η θέση της κατηγορίας του.
Την 1η θέση στην βαριά κατηγορία κατέκτησε ποιός άλλος πέραν απο τον Tasos Leivadaros !!! Ο ζήλος, το πάθος,η επιμονή, ο σεβασμός είναι μερικά απο τα στοιχεία που τον διακρίνουν
Ο Τάσος αν και επαγγελματίας με πολλές υποχρεώσεις , «δούλεψε» πάρα πολύ για το αποτέλεσμα αυτό και του αξίζει 100%.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον δικό μου Γιάννη που με έκανε επιπλέον περίφανο δίς - με 2 φοβερές ματσάρες!!!!
Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη και βοήθεια προς το Σύλλογο και τους αθλητές μας, αλλά κυρίως σας ευχαριστώ που είσαστε οι καλύτεροι συνταξιδιώτες που θα μπορούσα να έχω."