Δεν έχει συλληφθεί τελικά ο 39χρονος βαφτισιμιός φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 75χρονης στη Ν.Ιωνία Λανθασμένα χθες υπήρξε παρανόηση από το ΑΠΕ και την ERT λόγω της ταυτοποίησής του.. με αποτέλεσμα να διαρρεύσει λανθασμένα η πληροφορία περί σύλληψής και ομολογίας του, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει ακόμη ο εντοπισμός του. Συμφωνα με πληροφορίες του istigmes.com o ο 39χρονος ντελιβεράς βαφτισιμιός του θύματος γνωστός στις αστυνομικές αρχές για εμπρησμούς καταστημάτων, έδωσε το τελευταίο στίγμα του χθες το μεσημέρι στην περιοχή των Αλυκών όπου κινείται με μηχανάκι. Μάλιστα είχε και τηλεφωνική επαφή με την σύζυγό του. Ο 39χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε μητρώο και είχε συλληφθεί στο παρελθόν ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που πουλούσε “προστασία” σε μαγαζιά.
Η 75χρονη Ευθαλία Αβραμίδου – Αλεξούλη που εντοπίστηκε νεκρή χθες το μεσημέρι βοηθούσε οικονομικά κατά καιρούς τον βαφτισιμιό της ο οποίος φέρεται να την σκότωσε μπροστά στα μάτια του ανήμπορού 46χρονου γιου της ο οποίος είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι με κινητικά προβλήματα .
Ο φερόμενος ως δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για διάφορες υποθέσεις και γι αυτό οι έρευνες μεταξύ των υπόπτων εστράφησαν από την πρώτη στιγμή προς τον 40χρονο. Οι αστυνομικές έρευνες λένε πως η 75χρονη χτυπήθηκε αρχικά μέσα στο ίδιο της το διαμέρισμα την Πέμπτη το πρωί και στη συνέχεια ο δράστης την μετέφερε σε αποθήκη του υπογείου που την χτύπησε με το μεταλλικό αιχμηρό αντικείμενο περισσότερες από 20 φορές στο λαιμό και στο σώμα. Το πτώμα της ήταν τυλιγμένο σε μια κουβέρτα και το στόμα της κλειστό με ταινία. Οι αστυνομικοί δεν διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης, ενώ βρέθηκαν κηλίδες αίματος και στον όροφο αλλά και στη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο όπου βρέθηκε νεκρή. Πριν τρία 24ωρα η αδερφή της 75χρονης άγρια δολοφονημένης εύπορης γυναίκας, δήλωσε την εξαφάνισή της καθώς σύμφωνα με τους ισχυρισμού της είχε βγει για ψώνια από το σπίτι και δεν επέστρεψε ποτέ.