SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ : Η Σκιάθος συμμετέχει στο 9ο Sail for Pink

2021-10-25 22:00:40
Με αφορμή σήμερα την Παγκόσμια ημέρα Κατά του Καρκίνου του Μαστού η Σκιάθος συμμετέχει στο 9ο Sail for Pink, στην μεγαλύτερη διαδικτυακή πορεία στη Β.Ελλάδα αφιερωμένη στα μηνυματα της ημέρας αυτης, με το Pink Team Skíathos, στηρίζοντας την προσπάθεια του συλλόγου γυναικών @almazoisthessalonikis.
Στεκόμαστε δίπλα στις γυναίκες που παλεύουν με τον καρκινό του μαστου. Στεκόμαστε δίπλα στις γυναίκες της Σκιάθου που παλεύουν καθημερινά να κερδίσουν την μάχη για ζωή αλλά ταυτόχρονα τιμάμε και τις γυναίκες του νησιού μας που χάθηκαν φέτος από την μάστιγα του καρκίνου. Με την πρωτοβουλια αυτή δηλωνουμε την συμπαράσταση και την έμπρακτη υποστηριξή μας.
Το Pink team Skíathos δημιουργήθηκε με στόχο να γίνουμε και εμείς κομμάτι της Ελπίδας και να στηρίξουμε όλες τις γυναίκες στον πλανήτη που παλεύουν καθημερινά να νικήσουν το καρκίνο του μαστού. Το μήνυμα που θέλουμε οπωσδήποτε να περάσουμε ειναι πως η πρόληψη πραγματικά σώζει ζωές!
Ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί, αρκεί να διαγνωστεί έγκαιρα. Σύνθημα μας << Εξετάσου και μη τα παρατας ποτέ!>> Το Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης είναι καθημερινά δίπλα σε εκατοντάδες γυναίκες που νοσούν και τις στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις ! Μητέρες, εργαζόμενες, νοικοκυρές, αφιερώνουν χρόνο από την προσωπική τους ζωη στηρίζοντας η μια την άλλη, με όπλο τους την αλληλεγγυη και ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ!
Ο εθελοντισμός, η ευαισθητοποίηση, το χαμόγελο μας και η συνδρομή στο έργο τους είναι η μεγαλύτερη δύναμη που μπορούμε να τους προσφέρουμε για να συνεχίσουν να ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ και να ΝΙΚΟΥΝ !
Ένα μεγάλο μπράβο στον Νότη, τον Γιάννη, τον Γιώργο, τον Νίκο, τον Θεόδωρο και τον Γιώργο για την κίνηση αυτή η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Δήμητρας Χατζοπούλου, εθελόντριας στο σύλλογο γυναικών κατα του καρκίνου του μαστού, ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Θεσσαλονίκης για επτά συνεχόμενα χρόνια και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους. Πάρε και εσύ μέρος στο διαδικτυακό ταξίδι του 9ου Sail For Pink και βοήθησέ να στείλουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε κάθε γυναίκα, σε κάθε οικογένεια ένα μήνυμα ΖΩΗΣ! «Η πρόληψη δεν είναι απλά εξετάσεις! Είναι τρόπος ΖΩΗΣ!»
Aντιμετώπισε! Δήλωσε σήμερα συμμετοχή από το κινητό ή τον υπολογιστή σου, στο www.almazoisthes.gr/sail-for-pink-new/ ΑΓΑΠΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ! Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ ! ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ!